Habibs: UFC palīdzēja Makgregoram organizēt zemisko uzbrukumu autobusam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

UFC (Ultimate Fighting Championship) čempions vieglajā svarā krievu cīkstonis Habibs Nurmagomedovs atzinis, ka UFC palīdzēja īru cīkstonim Konoram Makgregoram sarīkot slaveno, bet zemisko uzbrukumu cīkstoņu autobusam mediju dienā, vēsta Business Insider. 

5. aprīlī Ziemeļamerikā norisinājās tradicionālā UFC cīkstoņu mediju diena. Šī mediju diena atmiņā palika daudziem, jo ar īpašu traci izcēlās skandalozais īru cīkstonis Konors Makgregors. Īrs dažādu iemeslu dēļ nebija aicināts piedalīties šajā mediju dienā, taču tas viņu neapturēja no tās apmeklēšanas. 

Kad visi cīkstoņi jau bija autobusā, kurš devās prom no Bruklinas "Barclays Center" arēnas, automašīnu stāvlaukumā viņus sagaidīja Makgregors. Īru cīkstonis izrādīja savu nepatiku, izdauzot autobusa logu, tādējādi savainojot vairākus cīkstoņus, kuri atradās autobusā. 

Krievu cīkstonis Habibs Nurmagomedovs uzskata, ka tieši UFC palīdzeja Makgregoram sarīkot šo slaveno uzbrukumu sportistu autobusam. 

"Uzskatu, ka UFC viņam palīdzēja šo visu noorganizēt. Makgregoram apkārt bija viņa PR cilvēki, mediji un pārējā komanda. Tas viss tika darīts publicitātes dēļ. Nesaprotu arī to, kā apsardze varēja ielaist arēnā 20 cilvēku lieku komandu, kuri netika aicināti uz mediju dienu. Pateicoties UFC viņi tika iekšā," atzinis Habibs. 

Foto: Reuters/LETA

Nurmagomedovs iepriekš jau bija paudis publisku kritiku UFC: "Vēlos kaut ko pateikt UFC organizācijai. Kāpēc jūs nesodījāt nevienu, kad Konora banda uzbruka autobusam un ievainoja cilvēkus? Viņi toreiz varēja kādu no mums nogalināt! Kāpēc neviens neko nesaka par to, ka tika aizskarts manas dzimtenes, reliģijas, nācijas un ģimenes gods? "

Kā zināms, tad ilgi gaidītajā cīņā starp īru Konoru Makgregoru un Habibu Nurmagomedovu uzvaru izcīnīja Habibs, ceturtajā raundā pielietojot žņaugšanas paņēmienu, kas lika Makgregoram padoties. 

Jau pirms šīs cīņas abu sportistu starpā valdīja lielas nesaskaņas un tas turpinājās arī pēc cīņas, kad Nurmagomedovs jau ringā Makgregora virzienā raidīja vairākus asus vārdus. Pēc tam viņš sāka runāt ar Makgregora sparinga partneri Dilonu Darisu, kurš atradās ārpus ringa. Pēc asas vārdu apmaiņas, krievs izlēca no ringa un un raidīja vairākus sitienus Darisa virzienā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu