Pašmāju daiļavas Diāna Kubasova un Lelde Ceriņa piedalījušās seksīgā fotosesijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Notikusi pazīstamā zīmola GUESS 2018./2019. gada rudens/ziemas sezonas apģērbu un aksesuāru kolekcijas fotosesija, kuras laikā mākslas, modes un portretu fotogrāfe Karlīna Vītoliņa dažādos GUESS girls tēlos iemūžināja modeli un vairāku skaistumkonkursu dalībnieci Diānu Kubasovu un TV dīvu Leldi Ceriņu.

Abas fotosesijas zvaigznes pārtapa ikoniskos tēlos, parādot gan ikdienai piemērotu modi, gan arī tērpus īpašiem pasākumiem vai romantiskām vakariņām divatā. Ikdienas tēlam Diāna izvēlējās aktuāli rūtainu kreklkleitu sarkanos un melnos toņos, ko kombinēja ar efektīvu svīteri, izteiksmīgiem zābakiem un melnu mugursomu spožām kniedēm. Savukārt Lelde deva priekšroku spilgti sarkanam svīterim un ādas imitācijas biksēm, ko papildināja ar augstpapēžu zābakiem. Otrajam tēlam Diāna izvēlējās baltu minikleitu ar izteiksmīgi spožām detaļām, kas lieliski izcēla auguma formas, bet Lelde tērpās dzeltenā svīterī un melnos ādas minisvārkos. Demonstrējot vakaram un īpašiem pasākumiem piemērotus tēlus, Lelde valdzināja ar melnu minikleitu, kurai papildu greznību piešķīra zeltaini elementi. Diāna īpaši burvīgi izskatījās melnā bikškostīmā, kura caurspīdīgās nianses radīja īsteni jutekliskas noskaņas. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu