Jevgeņijs Petrosjans 73 gadu vecumā pārsteidz ar ekstrēmu "spēļmantiņu" (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas humorists Jevgeņijs Petrosjans pēc laulības šķiršanas ar Jeļenu Stepaņenko krasi izmainīja savu tēlu un sāka piekopt jauneklīgu stilu – valkāt spilgtas zeķes, krāsainu apģērbu un stilīgus aksesuārus. Izrādās, ka humorists arī tālāk turpina enerģisku dzīvi, tagad publicējot fotogrāfiju ar savu jauno “spēļmantiņu”.

Fotogrāfijā Petrosjans stilīgā tērpā stāv atstutējies pret BMW markas motociklu. "Tik skaistā dienā ir grēks nevizināties ar vēju! Aiziet! Tāpēc nebrīnieties, jo 60. jubilejā es ar motociklu izbraucu pat uz skatuves."

Petrosjana sekotāji pamanīja, ka mākslinieks cenšas aizrauties ar aizvien jauneklīgākiem hobijiem, un motocikls varētu būt viens no veidiem, kā iepriecināt jauno mīļoto.

"Lūk, kādus brīnumus paveic sekss ar jaunāku sievieti," rakstīja kāds interneta komentētājs, kamēr citi prātoja, vai viņš arī sievieti vizina uz spēkrata. Citi Petrosjana sekotāji metās vīrieti paslavēt par "atdzīvošanos" un vēlmi turpināt baudīt dzīvi arī pēc šķiršanās

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu