Nurmagomedovs vēlas cīnīties ar Fērgusonu un noslēgt karjeru (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: AP/LETA

UFC čempiona vieglajā svarā Habiba Nurmagomedova uzticības persona tēvocis Alekss atklātā sarunā ar Sport-Express atklājis, ka krievu cīkstonis nevēlas aizvadīt revanša cīņu ar īru Konoru Makgregoru.

Jau vēstīts, ka UFC 229 šova ietvaros Nurmagomedovs ceturtajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu Makgregoru uzveica, aizstāvot čempiona titulu, bet pēc cīņas sarīkoja nekārtības, izlecot ārpus ringa un uzbrūkot Makgregora sparinga partnerim.

Habiba tēvocis atklājis: "Habibam revanša cīņa neinteresē. Viņš ar Makgregoru necīnīsies ne par kādu naudu. Zinu, ka Habibam izteica piedāvājumu par 15 miljoniem [ASV dolāru], bet viņš atteica."

Jāpiebilst, ka aptuvenās aplēses liecina, ka Nurmagomedovs par 6. oktobra cīņa nopelnījis 10 miljonus ASV dolāru, bet šobrīd honorāra izmaksa ir ieturēta, kamēr Nevadas štata sporta komisija izmeklē pēc cīņas notikušo incidentu.

"Tagad lai Konors stājas rindā un cīnās ar citiem. Habibs vēlas cīnīties ar [Toniju] Fērgusonu un pēc tam noslēgt karjeru," sacīja Alekss.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu