Mourinjo atkal varētu tikt sodīts par nesavaldību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Žuzē Mourinju
Žuzē Mourinju Foto: EPA/LETA

Anglijas premjerlīgas futbola komandas Mančestras "United" galvenais treneris Žuzē Mourinju varētu saņemt kārtējo sodu par nesavaldīgu uzvedību.

Aizvadītajā premjerlīgas spēlē oktobra sākumā Mančestras klubs ar rezultātu 3:2 savā laukumā pārspēja Ņūkāslas "United", bet pēc spēles Mourinju, dodoties prom no laukuma, televīzijas kamerā norādīja uz to ar pirkstu un veltīja rupjus vārdus.

Anglijas Futbola asociācija (FA) sākusi izmeklēt šo gadījumu un gaidāms, ka Mourinju saņems kārtējo sodu, kas varētu izpausties spēļu diskvalifikācijā.

Pirms septiņiem gadiem par līdzīgu pārkāpumu "United" leģendārais futbolists Veins Rūnijs saņēma divu maču diskvalifikāciju.

Pirms spēles pret Ņūkāslas vienību "United" iepriekšējās četrās spēlēs neizjuta uzvaras garšu. Divi no mačiem bija premjerlīgā, bet pa vienam UEFA Čempionu līgā un Līgas kausā.

Mančestras vienībai šis ir sliktākais sezonas sākums pēdējo 29 gadu laikā, kā dēļ ir apdraudēts komandas galvenā trenera Mourinju amats.

Kopvērtējumā titulētā Anglijas vienība ir tikai astotajā pozīcijā, astoņās spēlēs sakrājot 13 punktus, kamēr līderes ar 20 punktiem ir Mančestras "City", Londonas "Chelsea" un "Liverpool".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu