Keitas Midltones māsa Pipa pirmo reizi kļuvusi par māmiņu

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PC

Tagad princim Džordžam, princesei Šarlotei un princim Luisam ir brālēns. Kembridžas hercogienes jaunākā māsa laidusi pasaulē puisīti, ziņo ārvalstu mediji.

Kārtējās priecīgās ziņas nāk no Londonas: Pipas Modltones un Džeimsa Metjūsa pirmdzimtais nācis pasaulē 15.oktobrī, Londonā, Svētās Marijas slimnīcā. Puisītis ir apmēram 3900 g smags. Kā informē “Daily Mail”, māmiņa un mazulis jūtoties labi. Jaundzimušā vārds gan pagaidām netiek atklāts. Jau grūtniecības laikā Midltone jaunākā uzzināja, ka viņas vīrs Džeimss Metjūss ir apmaksājis visus izdevumus Svētās Marijas slimnīcā, turklāt tajā pašā elitārajā nodaļā “Lindo Wing”, kur tradicionāli pasaulē nāk karaliskās ģimenes locekļi.

Ketrīnas Midltones māsa Pipa Midltone (no kreisās)
Ketrīnas Midltones māsa Pipa Midltone (no kreisās) Foto: Reuters/ScanPix

Kā informē ārvalstu mediji, uzturēšanās ekskluzīvajā slimnīcas palātā maksā apmēram 7,5 tūkstošus sterliņu mārciņu diennaktī.

Atgādinājumam - Pipa un Džeimss salaulājās 2017.gada maijā. Ceremonijas vieta un laiks līdz pēdējam brīdim tika turēti slepenībā. Jaunlaulātie viens otram jāvārdu teica Svētā Marka baznīcā Berkšīrā. Pēc gada pāris apstiprināja baumas par to, ka gaida bērnu.

Fotogalerija: Pipa Midltone ar vīru Džeimsu Metjūsu ierodas Harija un Meganas kāzās

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu