Reperis skandalozā video nežēlīgi izjoko Melāniju Trampu

Noskaties video!
Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Amerikāņu reperis T.I. izprovocējis skandālu, savā Twitter kontā publicējot jaunā albuma “Dime Trap” videoklipu. Rullītī redzams, kā sieviete, kas līdzinās ASV prezidenta pirmajai lēdijai Melānijai Trampai, izģērbjas Baltā nama Ovālajā kabinetā, ziņo ārvalstu mediji.

Melānijas Trampas pārstāve Stefānija Grišema nosaukusi video par atbaidošu un ierosinājusi boikotēt reperi, informē “Daily Mail”. “Kādēļ tas tiek uzskatīts par pieņemamu?” Grišema ir sašutusi.

Klipā tiek ziņots, ka Melānija nepavada ASV prezidentu Trampu uz rezidenci. Pēc tam reperis T.I., apsēdies pie valsts galvas galda, aizdedzina cigareti, un viņa priekšā parādās sieviete, ģērbusies haki krāsas lietusmētelī, uz kura redzams uzraksts "I Really Don't Care, Do U?" ("Man patiešām vienalga, bet tev?"). Šādā mētelī Melānija bija ģērbusies, šā gada jūnijā viesojoties nelegālo imigrantu bērnu aizturēšanas centrā Teksasā, kas jau toreiz izraisīja skandālu un daudz jautājumu.

Videoklipā redzamā sieviete izģērbjas repera priekšā un sāk dejot uz galda.

Ieskats “Dime Trap” videoklipā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu