Jaunietis naktī ielaužas veikalā; laupījums - šokolādes batoniņi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters / Scanpix

Pirms dažām dienām Rīgas pašvaldības policijas (RPP) darbiniekiem izdevies noķert kādu ļaundari, kurš tumsas aizsegā bija ielauzies pārtikas veikalā Pļavniekos - vēsta raidījums "Degpunktā".

Notikuma vietā policisti ieradušies vien divu minūšu laikā. Policisti apsekoja teritoriju un konstatēja, ka veikalam izsists stikls. Policisti arī sastapuši veikala apsargu, ar kuru kopā pārmeklēja teritoriju un saprata, ka iespējamais vaininieks nekur tuvumā vairs neatrodas.

Vēl pāris minūtes vēlāk nozieguma vietā ieradušies kolēģi no Valsts policijas, un RPP policisti varējuši doties prom.

Pēc pārsimts metru brauciena pa tumšajiem iekšpagalmiem inspektori nonākuši līdz skvēram un nolēmuši izmest loku pa to. Tieši šis lēmums viņus aizvedis līdz kādam jauneklim, kurš snaudis uz soliņa. Viņa apģērbs jau no pirmā acu skata šķitis ārkārtīgi līdzīgs izsaucēja sniegtajam garnadža aprakstam.

Jaunietim blakus atradās dzelzs bomis, šokolāde un cigarešu paciņas. Jaunietis gan noliedzis, ka būtu vainīgs, taču RPP informē, ka viss liecinājis pret viņu - vēsta televīzijas raidījums.

Sarunas laikā atklājies, ka iespējamais garnadzis ir vien 17 gadus vecs. Iespējams, tas arī izskaidro viņa neparasto izvēli, nokļūstot veikalā, no kura var doties prom nesamaksājis.

Rezultātā ne viņa vecums, ne kāre uz saldumiem viņu neglābs no soda, jo jauneklis nogādāts notikuma vietā, kur aculiecinieki viņu atpazinuši kā to pašu ļaundari, kurš bija ielauzies veikalā. Rītu puisis sagaidīja Valsts policijas Rīgas Ķengaraga iecirknī, kur šobrīd ierosināta lieta par zādzību un ielaušanos - informē raidījums "Degpunktā".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu