Purvciemā daudzdzīvokļu namu pagalmā apkārtējos apdraud ar nazi bruņots vīrietis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Ivan Gubsky/TASS/LETA

Brīvdienas pievakarē Vidzemes pārvaldes dežūrdaļā iesteidzies kāds jauneklis un lūdzis policistu palīdzību, jo kādā pavisam netālā daudzdzīvokļu namu pagalmā apkārtējos apdraudot ar nazi bruņots vīrietis, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ierodoties notikuma vietā, policisti uzreiz pamanījuši minēto vīrieti. Pie vīrieša atradusies soma, policisti pārbaudījuši tās saturu. Manu apskates laikā policisti pie vīrieša atraduši nazi, savukārt somā vairākus asus priekšmetus un instrumentus, kas varētu būt paredzēti durvju slēdzeņu uzlaušanai.

Lai arī pats uzrunātais apgalvoja, ka ne ar ko pretlikumīgo nenodarbojas, saruna ar vienu no aculieciniekiem liecinājusi par pretējo. Nama iedzīvotājs policistiem atklājis, ka aizdomīgais tipiņš viņam iepriekš draudējis arī ar gāzes baloniņu. Cenšoties atspēkot šo apgalvojumu, ļaundaris pamatīgi sapinies, vēsta raidījums. 

Šobrīd pret aizturēto ļaundari ierosināta lieta par neatļautu apreibinošo vielu lietošanu, uzsākta pārbaude par incidentu iekšpagalmā, kā arī izmeklētāji skaidro, ko vēl šajā dienā paspējis sastrādāt šis tipiņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu