Pieķerts slepkavībā, apsūdzētais atzīstas vēl viena vīrieša nogalināšanā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas tiesas apgabala prokuratūras nodevusi tiesai krimināllietu par divu personu nogalināšanu - aģentūru LETA informēja prokuratūras preses sekretāre Aiga Eiduka.

Rīgā kādā dzīvokļa balkonā tika atrasts vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Tajā pašā dienā par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu tika aizturēta agrāk nesodīta persona.

Izmeklējot kriminālprocesu, apsūdzētais uzrakstīja vaļsirdīgo atzīšanos par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu attiecībā pret vēl vienu vīrieti, kurš atradās bezvēsts prombūtnē kopš 2013. gada marta.

Veicot izmeklēšanas darbības, tika atrasts vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm, kurš bija aprakts vietā, kuru norādīja apsūdzētais.

Turpmākās izmeklēšanas gaitā noskaidrots arī, ka 2013. gadā apsūdzētais kādai personai nodarīja vidēja smaguma miesas bojājumus. Noziegumus apsūdzētais vīrietis izdarīja alkohola ietekmē.

Lieta izskatīšanai nodota Rīgas pilsētas Pārdaugavas tiesai.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu