Iemīlēties precētā vīrietī: vai to ir iespējams ietekmēt?

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Sirdij nepavēlēsi. Kad jūtas nonāk konfliktā ar sirdsapziņu vai morālajiem principiem, ir grūti saprast, kā pareizi rīkoties. Šāda situācija - mīlestība pret precētu vīrieti - nav retums.

Meklējam atbildes uz jautājumiem kopā ar “Cosmopolitan”.

Tu nezini, ka viņš ir precējies

Romantiski vakari, pastaigas mēnessgaismā, kaislīgas naktis vislabākajās viesnīcās. Tu esi iemīlējusies un, šķiet, absolūti laimīga. Ir tikai viena nelaime - roku un sirdi tavs iecerēties nesteidzas piedāvāt. Vēl jo vairāk - viņš tevi neiepazīstina ar draugiem un neaicina uz mājām. Jā, un brīvdienās viņš visbiežāk ir aizņemts.

Kādēļ viņš tā rīkojas?

Iemeslu var būt daudz: nesaskaņas ar sievu, vēlēšanās atkal sajusties jaunam un brīvam, bet varbūt viņam vienkārši gribas jaunas attiecības.

Kā gan rīkoties? Esi vērīga! Ja jūsu tikšanās laikā viņš bieži runā pa telefonu (un ne tavā klātbūtnē), norunā randiņus klusos nostūros un nekad nerunā par jūsu kopīgo nākotni, tev ir iemesls aizdomāties. Nav vērts viņu izspiegot vai lasīt viņa īsziņas. Labāk pajautāt pa tiešo. Vai arī nogaidīt, jo viss vienmēr nāk gaismā un kļūst skaidrs.

Ko darīt?

Bēgt! Laisties lapās! Saka, ka pat rūgtākā patiesība ir labāka par saldiem meliem. Tāpēc, ja tu pēkšņi uzzini, ka vīrietis, ar kuru tiecies, ir precēts, pamet viņu uz līdzenas vietas. Agri vai vēlu meli sagraus jūsu attiecības. Neuzstādi ultimātu “vai nu es, vai viņa”, jo, ja par sievu viņš neko nav stāstījis, tātad savu izvēli viņš jau ir izdarījis. Ne par labu tev.

Tu zini, ka viņš ir precējies, tas tevi ļoti uztrauc

Jūsu randiņu laikā tu regulāri iztēlojies, ko jūt viņa sieva. Tev viņas ir no sirds žēl, un tu atceries, ka uz citu nelaimes laimi neuzcelsi. Tomēr pamest viņu nekādi neizdodas. Naktīs tu sapņo, ka reiz no sievas viņš aizies pie tevis. Nevajag lolot ilūzijas: neskatoties uz neskaitāmajiem stāstiem par to, kā precēts vīrietis pamet sievu un izveido jaunu, stipru ģimeni ar mīļāko, realitātē šādu stāstu ir ļoti maz.

Realitātē tomēr ir citādi. Kura gan sieviete spēj pretoties mīlestībai - pat, ja viņas vīrietis ir precēts?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu