Halepa atsauc dalību no WTA sezonas noslēguma turnīra

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Simona Halepa
Simona Halepa Foto: Reuters/LETA

Planētas pirmā rakete sieviešu tenisā Simona Halepa no Rumānijas atsaukusi dalību no WTA sezonas noslēguma turnīra jeb "WTA Finals", kur piedalīsies šogad astoņas labākās tenisistes.

Halepa sezonas beigās mocījās ar muguras savainojumu, kas viņai liedzis dalību gada noslēdzošajā turnīrā. Viņas vietā "WTA Finals" astotniekā iekļuvusi planētas desmitā rakete Kiki Bertensa no Nīderlandes.

Pēc Bertensas iekļūšanas turnīrā tagad kā pirmā rezerviste uz vietu sacensībās ir baltkrieviete Arina Sabaļenka, bet viņai seko Latvijas pirmā rakete Anastasija Sevastova.

Turnīram kvalificējušās arī vāciete Angelika Karbere, japāniete Naomi Osaka, dāniete Karolīna Vozņacka, amerikāniete Sloeina Stīvensa, ukrainiete Jeļina Svitoļina, kā arī čehietes Karolīna Plīškova un Petra Kvitova.

WTA sezonas noslēguma turnīrā tenisistes spēkosies par septiņu miljonu ASV dolāru (6,1 miljonu eiro) lielu balvu fondu. Turnīra izloze notiks piektdien.

WTA sezonas noslēguma turnīrs norisināsies nākamajā nedēļā Singapūrā, bet vēl nedēļu vēlāk Džuhai, Ķīnā, notiks "WTA Elite Trophy" turnīrs, kurā var piedalīties tenisistes, kuras sezonas griezumā ieņēmušas no devītās līdz 20.pozīcijai.

Pērn WTA sezonas noslēguma turnīrā spēlēja Aļona Ostapenko.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu