Krievijā pazīstamā mūziķe, rīdziniece Dana Sokolova pozējusi pikantā fotosesijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas pilsone un Krievijā plaši pazīstamā repera Timati favorīte, mūziķe Dana Sokolova, kura ir parakstījusi līgumu ar mūzikas izdevējkompāniju “Black Star Inc.”, sociālajos tīklos publicēja atklātus kadrus no viņas jaunākās fotosesijas.

Dziedātāja, kuras dzimtā pilsēta ir Rīga, ir daudzu vokālo konkursu uzvarētāja. Tagad viņa publicēja fotogrāfijas, kurās kaila pozē ar kādu vīrieti. Lai gan māksliniece vienmēr ir centusies rūpīgi noslēpt savu personīgo dzīvi, apraksti un fotogrāfijas viņas sociālajos tīklos liecina, ka mīlas frontē viņai problēmu nav.

Iepriekš mūziķe latviešu projektam “Runājošas galvas” pastāstīja, kā dzīvoja pirms "Black Star" līguma parakstīšanas, kāpēc tik maz latviešu gūst panākumus ārvalstīs, dalījās domās par skeptiski noskaņotajiem latviešiem, kā arī runāja par latviešu slavenību īpašo harismu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu