"Lauku sētā" Līga saņem "dunci mugurā" un pamet šovu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

"Lauku sētas" jaunākajā sērijā darba nedēļas lielais uzdevums  bija uzbūvēt trušiem mājās. Lai to paveiktu, komandām bija nepieciešams uzzīmēt projektu, izstrādāt plānu un sagādāt materiālu. 

"Lauku sētas" trušiem bija nepieciešamas jaunas mājas, tādēļ par komandu pirmo uzdevumu kļuva trušu būru sagatavošana. Par darba vadītājiem tika izraudzīti Normunds un mazā Sanita. Mazajai Sanita pat īsti nebija skaidrs, kā būdām ir jāizskatās, atzīstot, ka jūtas patiesi draņķīgi, jo dāmu komandai izdosies šķības un greizas būdas, arī Līga bija vienisprātis - Sanitai nebija nekādas nojausmas, no kura gala ķerties darbam klāt. Kad projekti tika uzzīmēti, darbu vadītāji ar palīgiem devās uz lielo šķūni izvēlēties visus nepieciešamos materiālus. Pēc tā, kā meiteņu darba vadītāja izvēlējās materiālu daudzumu, bija skaidrs, ka viņai nav nekādas saprašanas, jo izskatījās, ka tiks būvēta māja. Meiteņu komandā sākās nesaskaņas, uzskatot, ka darbu vadītāja neprot sadalīt darbus.

Arī puišu komandā darbi neritēja uz priekšu tik raiti kā gribētos, jo izrādās - puišiem pietrūka materiālu. Puišu būvdarbu vadītājs Normunds bija pārrēķinājies un nebija sagādājis materiālus pietiekamā skaitā. Tā nu visi mēģināja būdas sastiķēt no tā, kas ir. Meitenes piedāvāja puišiem vēlreiz doties pēc papildus materiāliem, izvirzot šādu nosacījumu - kādam no puišiem, ko izvēlēsies meitenes, būs jāiet palīgā virtuves darbos, un no tiem jāatbrīvo meiteņu komandas dalībniece. Puiši tam nepiekrita, jo saprata meiteņu viltīgo domu gājienu - aizsūtīt virtuves darbos stiprāko no puišiem un pie būvniecības atstāt tos puišus, kuri trušu būri neuzcels.

Puišu komandas darbu vadītājs nespēja izturēt spriedzi, jo iegāzis komandu ar nepareizu materiālu izvēli, tomēr komandai nācās sasparoties, palīgā metoties arī pavāra darbos nozīmētajam Rasmusam. Puiši kopā pārbūvēja jau gandrīz pabeigto trušu būri no jauna, bet meiteņu trušu pils tā arī līdz galam nebija pabeigta.

Rasmuss bija čakls ne vien “būvdarbos”, bet arī virtuvē. Dalībnieki nebeidza slavēt šīs nedēļas šefpavāru, kurš kopā ar palīgu Zani galdā cēla klimpas, picas un citus kulināros šedevrus – "Lauku sēta" beidzot bija kārtīgi paēdusi. Turklāt Rasmuss tika kronēts arī par nedēļas čaklāko dalībnieku, turpretim uz izbalsošanas sola sēdās mazā Sanita, kas tika iecelta par nedēļas sliņķi. Sanitai blakus sēdās Līga, kur abām dāmām bija jāpierāda sevi pupiņu izaicinājumā, Līga bija manāmi lēnāka, tāpēc viņai nācās pamest Lauku Sētu.

Balsu samērs ir izlīdzinājies – četri pret četri.

Fotogalerija: "Lauku sētas" 6. sērija

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu