Agronoms, mūzikas skolotāja un citi - "X Faktora" Reiņa Sējāna komandas dalībnieku vizītkartes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: F64

Šo svētdien, 21. oktobrī 12 dalībnieki trijās dažādās kategorijās uzsāks cīņu par galveno balvu – 10 000 eiro. Dalībniekiem izšķirošs būs ne vien žūrijas vērtējums, bet arī skatītāju balsojums. Tādēļ iepazīsti dalībniekus un atbalsti savu favorītu jau svētdien, kanālā TV3!

Reiņa Sējāna komanda kategorijā “no 16 līdz 25 gadiem”:

Amanda Maržecka (21) nāk no Talsiem, taču šobrīd studē Rīgā, LKK mūzikas menedžmentu. Ar dziedāšanu aizraujos jau no agra vecuma, taču kopš 16 gadu vecuma ir pievērusies mūzikai profesionāli, apgūstot džeza un estrādes vokālu Ventspils Mūzikas vidusskolā 2017. gadā Amanda piedalījās Ghetto Faktorā, kļūstot par GRAND PRIX ieguvēju. Jauno dziedātāju aizrauj skaļa un enerģiska mūzika, kā piemēru minot grupu “Queen”, kas vilina ar sarežģītām vokāla partijām. Amanda ir pārliecināta, ka ir šovā, lai uzvarētu.

Foto: F64

Anna Ušakova (23) ir rīdzinice, kas tikko pabeigusi studijas RPIVA, mācoties pop un džeza mūzikas fakultātē. Ikdienā Anna strādā par mūzikas skolotāju bērniem no 1. līdz 10. klasei. Anna plašāk ir atpazīstama krievu auditorijas vidū, kur viņa regulāri uzstājas dažādos pasākumus, kā arī pavisam nesen pirmatskaņojumu piedzīvoja dziesma Если бы, kas ir plaši iekarojusi klausītāju sirdis. Annas iecienītākais muzikālie žanri ir soul, pop, rnb, džezs, uz skatuves Anna līdz šim esam redzējuši ļoti sievišķīgā tēlā, tomēr ikdienā viņa dod priekšroku kedām un sportiskām drēbēm.

Foto: F64

Didzis Melderis (23) ir dzimis Madonā, taču šobrīd studē LLU, apgūstot laukkopību un agronomiju. Didža vecāki ir īpašnieki z/s “Līvi”, kur tiek ražots gardēžu iecienītais siers “Labrīt”. Līdz šim lielākais Didža sasniegums ir uzvara kopā ar grupu “Četri vienā” Mikrofonu ierakstu jauno izpildītāju konkursā “SuperMikrofons” 2016. gadā, kā ietvaros Didzim bija iespēja uzstāties uz vienas skatuves kopā ar lielākajām pašmāju mūzikas zvaigznēm. Didža tuvākie dziedāšanas stili ir country un indie.

Foto: F64

Roberts Memmēns (22) nāk no Auces, taču pēdējos septiņus gadus dzīvo Rīgā, kur mācījies Rīgas Doma kora skolā, ilgu gadus bijis vokālās grupas ”Framest” dalībnieks. X Faktora 1. sezonā Roberts izturēja “Krēslu izaicinājumu”, kļūstot par Reiņa komandas dalībnieku, tomēr dalību atteica, jo nebūtu spējis apvienot šovu ar darbu grupā. Šobrīd Roberts aktīvi strādā pie savas solo karjeras, radot un producējot savu mūziku pats. Kā savu muzikālo iedvesmu mūziķis min britu dziedātāju James Arthur.

Foto: F64
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu