"X Faktora" Aijas Auškāpas izvēlētie dalībnieki - kas viņi ir?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: F64

Šo svētdien, 21. oktobrī 12 dalībnieki trijās dažādās kategorijās uzsāks cīņu par galveno balvu – 10 000 eiro. Dalībniekiem izšķirošs būs ne vien žūrijas vērtējums, bet arī skatītāju balsojums. Tādēļ iepazīsti dalībniekus un atbalsti savu favorītu jau svētdien, kanālā TV3!

Aijas Auškāpas komanda vecuma kategorijā “25+”

Laima Dimanta (30) dzīvo Baldonē, nāk no pazīstamās dziedošās Dimantu ģimenes. Laimas pirmās muzikālās gaitas tika uzsāktas ģimenes folkloras kopā, taču vēlāk muzikālo izglītību Laima ieguva mācoties Baldones mūzikas pamatskolā un studējot Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā. Laima ir izdevusi savu EP “Mieram”, piedalījusies ar ģimeni šovā “Dziedošās ģimenes 5”, koncertējusi ar māsām un brāli Anglijā, Austrālijā un Brazīlijā. Laimas tuvākie muzikālie stili ir etno, pop un jazz. Mūzika Laimu pavada arī darba gaitās, jo ikdienā pieredzējusī mūziķe strādā par mūzikas skolotāju bērnudārzā Ķekavā.

Foto: F64

Reinis Straume (30) ir rīdzinieks, grupas Double Faced Eals solists. Reinis 12 gadu vecumā sāka dziedāt bērnu baznīcas korī Sv. Franciska Romas katoļu baznīcā. Talantīgais mākslinieks tikai pavisam nesen pirmo reizi apmeklēja vokālās nodarbības, taču viņš ir pārliecināts, ka tas nav šķērslis uzvarai šovā X Faktors. Reiņa lielākais sasniegums ir uzvara starptautiskajā "YouTube" mūzikas šovā “Best.Cover.Ever” ar grupu Double Faced Eals, kur žūrijas vidū bija arī Ludakriss.

Foto: F64

Oskars Millers (27) nāk no Liepājas, šobrīd solists grupā “Rock’n’Berries” ar kuru ir izdoti vairāki singli. Bērnībā mūzikas pasaulē Oskaru ievadīja vecmamma ar kuru kopā tika dziedātas tautas dziesmas – jau triju gadu vecumā Oskars piedalījās konkursā Cālis un 6 gadu vecumā uzsāka mācības E. Melngaiļa Liepājas mūzikas skolā. Oskars mūzikas stils ir pops/roks, zināma līdzība dziedātājam Robbie Williams.

Foto: F64

Kattie (26) ir dzimusi Minskā, Baltkrievijā, tādējādi kļūstot par pirmo ārzemnieci šova vēsturē. Šobrīd studē mūzikas producēšanu un strādā orķestrī par bekvokālisti. Kattie ir bagāta muzikālā pieredze - dalība Baltkrievijas Eirovīzijas dziesmu festivāla finālā, sadarbībā ar producentu no Zviedrijas radītas vairākas dziesmas, kā arī singls “Rainbows” ir atskaņots vairāk nekā 500 radio stacijās Amerikā, Eiropā un citur. Kattie dziedāšanas stils ir pops, poproks. Tuvākie izpildītāji – Avril Lavigne, Zara Larsson, Kelly Clarkson, Katy Perry.

Foto: F64

Fotogalerija: "X Faktora" dalībnieku vizītkartes

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu