"Labākās svinības ir gultā!" - Agita un Valērijs Mironovi atklāti par attiecībām, deju un dzīvi (3)

Beāte Leigute
, Izklaides sadaļas redaktore
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Populārie deju skolotāji un tiesneši Agita un Valērijs Mironovi ir partneri ne vien uz deju grīdas, bet arī dzīvē. Latvijā viņi ir plaši pazīstami kā šova "Dejo ar zvaigzni" žūrijas locekļi, taču ikvienam ir zināms arī fakts par abu ilgo un saskanīgo laulību. 

Šoreiz Apollo.lv paciemojās pāra deju studijā, lai uzdotu abiem 30 nenopietnus un pat neērtus jautājumus. 

"Es ceru, ka mēs neizšķirsimies pēc šīs intervijas!" pēc kāda no jautājumiem smejoties paziņoja Valērijs Mironovs, kad bija atbildējis citādi nekā sieva. Jāatzīmē, ka abi patiešām ik pa laikam no diviem pieejamajiem atbilžu variantiem izvēlējās dažādi, ko Agita raksturoja kā iemeslu abu labajai saderībai. 

Valērijs Mironovs atklāja, ka sievas sniegtā masāža ir viens no labākajiem relaksēšanās veidiem, savukārt Agita pastāstīja, ka virtuve mājās ir viņas pārziņā. 

Noskaidro, ko populārie deju treneri izvēlētos labāk - vienatni vai kopā būšanu, mirkļa kaisli vai uzticību mūža garumā, spītību vai piekāpību, kā arī uzzini daudzus citus interesantus faktus par saskanīgo Mironovu pāri! 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu