Slaveni latvieši un Krievijas entuziasti metas uzjautrinošā deju izaicinājumā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Internetā regulāri ik pa laikam slavu iemanto dažādi deju izaicinājumi, līdzīgi kā bija ar "Gangnam Style", "Harlem Shake" un Dreika "In My Feelings". Šobrīd sociālajos tīklos arvien lielāku popularitāti iemanto flešmobs jeb deju izaicinājums ar nosaukumu #skibidichallenge, ko aizsāka Krievijas reiva mūzikas grupa “Little Big”.

Oktobra sākumā mūziķi publicēja videoklipu dziesmai “Skibidi”, kurā personāži nemitīgi dejoja, atkārtojot vienas un tās pašas kustības, kuras nevarētu saukt par sarežģītām.

Vēlāk grupa aicināja pievienoties izaicinājumam arī citus cilvēkus, kuri publicētu video ar savu deju sociālajos tīklos. Fanu reakcija bija tūlītēja – ar tēmturi #skibidichallenge parādījās arvien vairāk videoklipu.

Izaicinājumam pievienojās ne vien parasti lietotāji, bet arī slavenības. Pagaidām no Latvijas #skibidichallenge ir pievienojies TV raidījumu vadītājs un šovmenis Renārs Zeltiņš, kā arī “Ghetto Games” entuziasts Lauris Zalāns, savukārt no Krievijas izaicinājumu ir īstenojušas tādas slavenības kā TV raidījumu vadītājs Ivans Urgants, reperis Basta, kā arī daudzi citi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauris Zalāns (@lauriszalans) on

Grupa videoklipu publiskoja 5. oktobrī un tikai 10 dienu laikā tas saņēma vairāk nekā 23 miljonus skatījumu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastiya Mazaluyk | Dancer (@nastiyamazaluyk) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SVN Media Group (@svnmedia) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NL International ? (@nl_int) on

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu