Vaits: Habibs savos izteikumos nedaudz pārspīlēja

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dana Vaits (no labās) un Habibs Nurmagomedovs
Dana Vaits (no labās) un Habibs Nurmagomedovs Foto: AP/LETA

UFC čempiona vieglajā svarā Habiba Nurmagomedova uzticības persona tēvocis Alekss atklātā sarunā ar Sport-Express atklājis, ka krievu cīkstonis nevēlas aizvadīt revanša cīņu ar īru Konoru Makgregoru.

Habiba tēvocis atklājis: "Habibam revanša cīņa neinteresē. Viņš ar Makgregoru necīnīsies ne par kādu naudu. Zinu, ka Habibam izteica piedāvājumu par 15 miljoniem [ASV dolāru], bet viņš atteica. Viņš vēlas cīnīties ar [Toniju] Fērgusonu un tad noslēgt karjeru."

UFC prezidents Dana Vaits gan šos izteikumus noliedzis: "Tās ir muļķības. Nekādas sarunas (ar Habibu, Konoru vai Toniju - red.) nav bijušas. Tonijs pats aizvadīja sarežģītu cīņu, Habibs devies uzvaras tūrē, bet Konors - viskija tūrē. Tās ir viltus ziņas. Skatīsimies, ko lems Nevadas štata sporta komisija. Tikai tad varēsim domāt par potenciālajiem pretiniekiem."

Tāpat Vaits atklāja, ka, neskatoties uz draudiem, Nurmagomedovs nepametīs UFC. Kā zināms, krievu cīkstonis vietnē Instagram veicis ierakstu, kurā piedraudējis, ja no UFC tiks atstādināts viņa draugs un sparinga partneris Zubairs Tuhugovs, viņš organizāciju pametīs.

"Viņš paliek [UFC]. Viņš aizvadīja emocionālu cīņu un, iespējams, nedaudz pārsteidzās savos izteicienos. Varbūt viņš bija par kaut ko sarūgtināts, bet reizēm tā notiek. Mums ir labas attiecības un galu galā Habibs ir arī lielisks puisis," teica UFC vadītājs.

Jau vēstīts, ka UFC 229 šova ietvaros krievs Habibs Nurmagomedovs ceturtajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu uzveica īru Konoru Makgregoru, aizstāvot vieglās svara kategorijas čempiona titulu, bet pēc cīņas sarīkoja nekārtības, izlecot ārpus ringa un uzbrūkot Makgregora sparinga partnerim.

Saistībā ar šiem notikumiem, Nevadas štata sporta komisija uzsākusi izmeklēšanu, bet Nurmagomedovs publiskajā telpā daudz kritizējis UFC.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu