Otrajā dienā pēc legalizācijas Kanādā beigušies marihuānas krājumi (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: The Canadian Press/PA Images/Scanpix

Pirms divām dienām Kanādas valdība pieņēma lēmumu par marihuānas legalizāciju valstī. Taču veikalos jau aptrūkušies marihuānas krājumi, kā arī tirdzniecības vietās izveidojušās garas rindas, vēsta portāls "Daily Mail". 

Dažās pirmajās stundās pēc marihuānas legalizācijas Kanādas pilsētā Ontario tika veikti aptuveni 38 tūkstoši pasūtījumi pēc šīs narkotiskās vielas, taču Kvebekā šis skaitlis sasniedza 42 tūkstošus pasūtījumu, kas ir daudz vairāk kā sākotnēji plānots. 

Daudzi gan izsaka neapmierinājumu par "zālītes" cenām. Kvebekā, piemēram, grams maksā 3,44 eiro, kamēr citā Kanādas daļā Saskatčevānā - 12,45 eiro. Nelegālajā tirgū vidējā cena par gramu esot 4,45 eiro. 

Vīrietis vārdā Aleksandrs (30) stāvējis rindā septiņas stundas, taču, kad pienākusi viņa kārta, viņam atteica pasūtījumu, jo marihuānas krājumi bija beigušies. 

Tomēr vīrietis ļaunu prātu neturēja, atzina, ka jauki pavadījis laiku, pļāpājot ar pārējiem rindā stāvētājiem, ziņo "Daily Mail".

Video: Kanādieši stāv rindās pēc marihuānas

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu