Valtera sirds apstājās slimnīcā. Draugs atklāj detaļas par mūziķa pēdējiem dzīves mirkļiem (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare/LETA

Pēc ilgstošas cīņas ar vēzi 17. oktobrī 30 gadu vecumā mūžībā aizgāja mūziķis un televīzijas raidījumu vadītājs Valters Frīdenbergs. ​Pēdējās divas nedēļas savas dzīves mūziķis un TV personība Valters Frīdenbergs pavadīja slimnīcā, kur viņa palātā uz maiņām dežurēja mīļotā sieviete Kristīne un labākais draugs, producents un režisors Mareks Bērents, ziņo žurnāls “Vakara Ziņas”.

"Mēs visu laiku bijām ar Valču kopā, līdz pēdējam... Kad viņš gulēja, netraucējām, bet, kad bija nomodā, - runājāmies. Vēl dienu iepriekš stāvoklis bija smags, bet viņš bija adekvāts un mēs runājāmies par politiku. Viņš zināja savu stāvokli un to, kas draud," izdevumam pastāsīja Bērents.

Tāpat mūziķa labākais draugs piebilda, ka atvadīšanās no Frīdenberga būšot tāda pati, kā no grupas “Tumsa” solista un komponista Mārtiņa Freimaņa - koncerts un bēru ceremonija Rīgas Krematorijā. Nolemts, ka Valters tiks kremēts.

Kā ziņots, 2016. gadā, veicot veselības pārbaudes, Frīdenbergam tika atklāts vēzis. Viņam tika veikti vairāki ķīmijterapijas kursi un operācija Latvijā, tomēr pērnā gada vasarā slimība atgriezās, tāpēc tika pieņemts lēmums turpināt ārstēšanos Šaritē klīnikā.

Fotogalerija: Mūziķis Valters Frīdenbergs

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu