Mūžībā aizgājusi Valērija Maligina māte; uz bērēm ierodas tikai viena mazmeita

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Atvadīšanās no Valērija Maligina
Atvadīšanās no Valērija Maligina Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pērnā gada 9. decembrī 52 gadu vecumā savās mājās Jūrmalā mūžībā aizgāja AS "Olainfarm" valdes priekšsēdētājs Valērijs Maligins, taču nepilnu gadu pēc sava dēla pēkšņās nāves mūžībā devusies arī viņa mamma Mira.

Piemiņas dievkalpojums aizgājējai notika Svētā ercenģeļa Mihaila pareizticīgo baznīcā. Vissmagāk šo zaudējumu pārdzīvo Valērija vecākā meita Irina Maligina, bet vidējā meita Nika Saveļjeva uz vecmāmiņas bērēm tā arī neieradās, vēsta izdevums "Vakara ziņas". 

Maligina mamma tika guldīta zemes klēpī līdzās dēlam Jūrmalā. Valērija mammu izvadīja no tā paša dievnama, kur pērnā gada 15. decembrī ļaužu straumes plūda atvadīties no viņas dēla.

Irīna Maligina bija vienīgā no visām mazmeitām, kas miesassargu pavadībā atvadījās no vecmāmiņas. Baznīcā ieradās arī Valērija Maligina otrā sieva un nepilngadīgās meitas Annas mamma Signe Baldere-Sildedze, taču ātri devās prom, neapliekot uz piemiņas aizlūgumu.

Uz bērēm ieradās arī "Ofainfarm" padomes loceklis, jurists Mārtiņš Krieķis, kas palīdzēja organizēt bēres un atbalstīja Irinu. Mazmeita Nika neieradās ne uz atvadu ceremoniju, ne arī kapsētā, lai atvadītos no vecmāmiņas. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu