Megana Mārkla pēc ieprecēšanās karaliskajā ģimenē atklāj kādu līdz šim nezināmu faktu

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP / Scanpix

Megana Mārkla un princis Harijs, viesojoties Austrālijā, ik dienas ar kaut ko pārsteidz. Tā kā Megana ir bērniņa gaidībās, liela uzmanība tiek pievērsta tam, kā mainās topošās māmiņas auguma aprises. Pēc nesen atklātībā nākušās hercogienes grūtniecības Mārkla ir pamainījusi garderobi un vairs neslēpj, ka gaida bērniņu. Austrālijas vizītes laikā Megana izraisa interesi ne tikai ar savu izskatu, bet arī ar līdz šim nezināmām atklāsmēm, kuras atklāj izdevums "Hello".

Saseksas hercogiene atklājusi vienu lietu, pēc kuras neskumst, apprecoties ar princi Hariju, un tā varētu tevi pārsteigt.

Tā ir atsacīšanās no sociālo tīklu lietošanas. Megana paskaidroja, ka, pametot sociālos medijus, jūtas "brīva". To viņa pastāstīja sērfošanas grupai "OneWave", ar kuru tikās Sidnejas pasaulslavenajā Bondi pludmalē ceturtās dienas karaliskās vizītes laikā. "OneWave" ir apvienība, kas mēģina paaugstināt un stiprināt izpratni par garīgās veselības problēmām.

Video: Meganas un Harijas ceturtās dienas vizīte Austrālijā

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That glow ?

A post shared by Meghan Markle & Prince Harry (@meghanharrydaily) on

Megana atteikusies no sociālajiem tīkliem, slēdzot Instagram, Twitter un Facebook kontus, kā arī dzīvesstila blogu "The Tig", tiklīdz viņa sapratusi, ka attiecības ar princi Hariju kļuvušas nopietnas. 

Megana Mārkla un princis Harijs vizītē Austrālijā
Megana Mārkla un princis Harijs vizītē Austrālijā Foto: AFP / Scanpix

Tāpat karaliskais pāris apmeklēja "Macarthur Girls' High School", lai noskatītos deju priekšnesumu. Topošā māmiņa bija ģērbusies līdz šim neierastā dizainera Martina Grānta tērpā - svītrainā, brīvi krītošā kleitā.

» Megana Mārkla pirmo reizi atrāda savu grūtnieces vēderiņu

Fotogalerija: Saseksas hercogiene Megana un princis Harijs Sidnejas pludmalē

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu