"X Faktora" skatītāji jau pirmajā tiešraidē izbalso Oskaru Milleru (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Oskars Millers
Oskars Millers Foto: publicitātes

Svētdien, 21. oktobrī, norisinājās šova “X Faktors” pirmais tiešraides šovs, kurā 12 dalībnieki ar individuāli sagatavotiem priekšnesumiem sāka cīņu par galveno balvu - 10 000 eiro.

Dalībniekiem neapšaubāmi svarīgs bija žūrijas vērtējums, taču izšķirošs bija tieši skatītāju balsojums. Žūrijā, tāpat kā pirmajā sezonā, bija mentori Reinis Sējāns, Intars Busulis un Aija Auškāpa.

Jau pašā pirmajā šova sērijā to nācās pamest Aijas komandas dalībniekam - Oskaram. Skatītāju balsojums noteica, ka viszemāko balsu skaitu saņēma Amanda Maržecka un Oskars Millers, taču tieši žūrija izlēma, ka sūtīs mājās atraktīvo puisi.

Oskars Millers (27) nāk no Liepājas, šobrīd solists grupā “Rock’n’Berries” ar kuru ir izdoti vairāki singli. Bērnībā mūzikas pasaulē Oskaru ievadīja vecmamma ar kuru kopā tika dziedātas tautas dziesmas – jau triju gadu vecumā Oskars piedalījās konkursā Cālis un 6 gadu vecumā uzsāka mācības E. Melngaiļa Liepājas mūzikas skolā. Oskars mūzikas stils ir pops/roks, zināma līdzība dziedātājam Robbie Williams.

Fotogalerija: "X Faktora" krēslu izaicinājums Apollo acīm

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu