Deivids Bekhems: laulībā viss ar laiku kļūst sarežģītāks (1)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

20 gadi laulībā nav joka lieta. Vēl jo vairāk, ja laulātais pāris ir pasaulslavenais futbolists Deivids Bekhems un dizainere, bijusī meiteņu grupas “Spice Girls” dziedātāja Viktorija Bekhema. Cik grūti vai viegli ir nodzīvot tik daudzus gadus laulībā?

1999.gada jūlijā Bekhemu zvaigžņu pāris salaulājās vienā no Īrijas pilīm. “Tik ilgi būt vīram, tas vienmēr ir smags darbs,” atzīstas Deivids. “Ar laiku viss kļūst sarežģītāks un piņķerīgāks,” viņš atklāj ārzemju medijam “Kleo”.

Deivids runā arī par saviem bērniem - Bruklinu (19), Romeo (16), Krūzu (13) un Hārperi (7). “Dažreiz ir tā, ka tas, kas liekas maznozīmīgs, tam ir milzīga nozīme, un to es sapratu attiecībā uz saviem bērniem,” viņš stāsta, piebilstot, ka viņiem abiem ar sievu (Viktoriju Bekhemu) pastāvīgi nākas sargāt bērnus no preses uzmanības.

Bekhemi
Bekhemi Foto: Reuters-AFP/Scanpix
Viktorija un Deivids Bekhemi ar dēliem (no kreisās): Bruklins, Kruzs un Romeo
Viktorija un Deivids Bekhemi ar dēliem (no kreisās): Bruklins, Kruzs un Romeo Foto: Scanpix/AP

Viktorija izdevumam “Vogue” savukārt nesen pastāstīja, ka vienkārši ignorē visas baumas, kas attiecas uz viņu laulību. “Cilvēki pastāvīgi kaut ko piedomā klāt mūsu divdesmit gadus ilgajā laulības dzīves laikā,” viņa stāsta. “Deivids un es esam iemācījušies ignorēt visas šīs muļķības, bet diemžēl baumas ietekmē mūsus tuvos cilvēkus, un tas gan ir netaisnīgi.”

Bekhemi
Bekhemi Foto: Reuters-AFP/Scanpix

Viktorija arī piebilda, ka viņi ar vīru saprot, ka kopā abi ir vienmēr stiprāki, nekā atsevišķi.

“Neviens no mums nebūtu neko, kas mums ir, sasniedzis, ja mēs nebūtu satikušies un nodzīvojuši kopā tik daudzus gadus,” viņa saka.

“Viss noslēpums ir ģimenē. Mēs esam stiprāki, kad visi seši esam kopā, nekā pa vienam. Mēs cienām ģimenes saites, un tā ir panākumu atslēga.”

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu