Hārtlijs dusmīgs uz žurnālistiem par viņa vārdu sagrozīšanu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
OMSK, RUSSIA – JULY 11, 2018: HC Avangard Omsk new head coach Bob Hartley gives a news conference. Dmitry Feoktistov/TASS
OMSK, RUSSIA – JULY 11, 2018: HC Avangard Omsk new head coach Bob Hartley gives a news conference. Dmitry Feoktistov/TASS Foto: TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Omskas "Avangard" un arī Latvijas izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs pēcspēles preses konferencē pēc ceturtdienas spēles pret Magņitogorskas "Metallurg" noliedza, ka būtu apgalvojis, ka vēlas savā komandā vēlas redzēt uzbrucēju Viljamu Nīlanderu, kurš vēl nav vienojies par jaunu līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Toronto "Maple Leafs".

Krievijas medijos Hārtlijs izteicies pozitīvi par bez līguma esošo uzbrucēju, kurš šobrīd veic pārrunas ar "Maple Leafs". Nīlanders ir ierobežoti brīvais aģents. Hārtlijs gan žurnālistiem noliedzis, ka "Avangard" būtu gatava nopietni izskatīt iespēju noslēgt līgumu ar zviedru.

"Mēs nemaz ar kluba vadību neesam apsprieduši viņa piesaistīšanu. Man uzdeva jautājumu (par Nīlanderu - red.), bet mana atbilde tika sagrozīta. Teicu, ka jebkura komanda gribētu viņu savā sastāvā. Teicu, ka viņš ir NHL līmeņa spēlētājs, un tur arī viņam ir jāspēlē," sacīja Hārtlijs.

Jaunais hokejists pagaidām trenējas Zviedrijā un katru dienu zaudē 20 000 - 45 000 ASV dolāru no nākamā līguma.

"Protams, ka tā ir liela nauda, bet galu galā man jādomā par to, kas ir vislabākais variants man pašam. Tāpat domā arī mans aģents. Tas ir svarīgi, jo īpaši tāpēc, ka ir runa par vairāku gadu līgumu, līdz ar to man jādomā ilgtermiņā. Tā ir manis paša nākotne," "Aftonbladet" citē Nīlandera teikto.

Nīlanders iepriekšējā sezonā 82 regulārā čempionāta spēlēs guva 20 vārtus un veica 41 rezultatīvu piespēli, bet septiņos Stenlija kausa izcīņas dueļos izcēlās ar vieniem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm. Nīlanders bija trešais rezultatīvākais spēlētājs komandā.

Savukārt Hārtlija vadītā "Avangard" šobrīd ieņem trešo vietu Austrumu konferencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu