Rēdliha pārstāvētais Pekinas klubs cieš zaudējumu KHL spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Krišjānis Rēdlihs
Krišjānis Rēdlihs Foto: LETA

Zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā sestdien piedzīvojusi pieredzējušā latviešu aizsarga Krišjāņa Rēdliha pārstāvētā Pekinas "Kunluņ Red Star", kas savā laukumā ar 2:4 (1:0, 1:2, 0:2) piekāpās Nižņekamskas "Ņeftehimik".

Rēdlihs šajā spēlē laukumā pavadīja 18 minūtes un 20 sekundes, kuru laikā metienus pa vārtiem neveica, bet nopelnīja divas soda minūtes un bloķēja divus sāncenšu raidījumus.

"Kunluņ Red Star" komandai šī spēle gan sākās veiksmīgi, jo Brendons Jips un Olli Palola pirmā perioda beigās un otrā sākumā izvirzīja mājiniekus vadībā ar 2:0. Tie gan bija vienīgie Pekinas kluba vārti šajā mačā, turklāt neizšķirtu jau otrās trešdaļas ievadā panāca Pāvels Kuļikovs un Pāvels Padakins.

Savukārt noslēdzošajās 20 minūtēs "Ņeftehimik" guva vēl divus bezatbildes vārtus, uzvaru nesošo ripu 44.minūtē iemetot Mikaelam Ruohomā.

Rietumu konferences vadībā ar 32 punktiem 20 ir Maskavas CSKA, no kuras divus punktus atpaliek Sanktpēterburgas SKA, kas gan aizvadījusi par diviem mačiem mazāk. Tālāk ar 29 punktiem 18 cīņās ir vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit", bet septīto vietu ar 18 punktiem 19 dueļos ieņem Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Spartak".

Uzreiz aiz pirmā astoņnieka ar 17 punktiem ir Rīgas "Dinamo" un uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo", kam 15 punkti 20 mačos, kamēr 11.vietā ar 14 punktiem 20 cīņās ir aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ".

Savukārt Austrumu konferencē Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 38 punkti 20 mačos, bet 29 punkti Boba Hārtlija trenētās Omskas "Avangard" kontā. Tikmēr devītajāvietā ar 19 punktiem 19 dueļos ir "Kuņluņ Red Star".

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu