"Vecmāmiņa 2018" dalībnieces ballējas disko stilā

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sanita Paula

Konkursa "Vecmāmiņa 2018" dalībnieces tikās kārtējā konkursa atlases pasākumā, lai cīnītos par uzvarētājas kroni. Atlases pasākumos dalībnieces krāj punktus, lai 1. decembrī vienai no viņām būtu iespēja uzlikt galvā grezno galvas rotu.

Šarmantās "Vecmāmiņa 2018" dalībnieces pasākumā, kas notika "Sapņos un kokteiļos", tika vērtētas pēc defilē un runas prasmes, kā arī tika vērtēti disko stila tērpi.

Jāatzīst, ka konkursa dalībnieces ir ļoti mūsdienīgas, atraktīvas un pozitīvas. Enerģija no viņām burtiski strāvo!

Dalībniecēm bija jāsagatavo talanta priekšnesums, kā arī vēlējums citām dalībniecēm. Visas bija ģērbušās eleganti un pārdomāti, un katra savā tēlā bija atradusi, ar ko izcelties.

Katrā atlases kārtā vecmāmiņām ir jāprot žūrija un skatītāji ar kaut ko pārseigt.

Vakara noslēgumā šarmantājām dalībniecēm bija iespēja kārtīgi palustēties, atpūsties un griezties disko dejās.

Konkursa organizatore Elita Drāke

Linda Kaufmane

Konkursa dibinātāja un organizatore Elita Drāke stāsta, ka konkurence esot ļoti sīva. Dalībnieces vairs nevarot pazīt - kādas bija sākumā un kādas ir tagad. Viņas jau tagad esot citi cilvēki: "Ceļš pie sevis un sava es turpinās, bet ir liels progress, un pats galvenais ir pašapziņa!

Fotogalerija: "Vecmāmiņa 2018" dalībnieces ballējas disko stilā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu