Valtera Frīdenberga līgava pirmo reizi pēc mūziķa nāves publisko aizkustinošu foto (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pēc ilgas cīņas ar vēzi 17. oktobrī 30 gadu vecumā mūžībā aizgāja mūziķis un televīzijas raidījumu vadītājs Valters Frīdenbergs. ​Kopš zaudējuma atvadu vārdus mūziķim ir veltījuši vairāki viņa draugi un paziņas, savukārt Valtera līgava Kristīne līdz šim publiski nebija izteikusies par mīļotā aiziešanu.

Tagad, kad kopš Valtera aiziešanas mūžībā ir pagājušas pāris dienas, sieviete sociālajos tīklos publiskoja fotogrāfiju, kurā redzama ar Valteru uzstājamies uz skatuves.

Kā atklāj Kristīne, fotogrāfija uzņemta, mūziķim muzicējot viņas krusttēva sudrabkāzu ballē. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tīnīte/ Kikii (@kr_tiine) on

"Valters: "Pirmā reize, kad ļauju kādai meitenei būt ar mani uz skatuves koncerta laikā!"" - pie kopbildes ar mīļoto rakstīja sieviete.

Kā ziņots, 2016. gadā, veicot veselības pārbaudes, Frīdenbergam tika atklāts vēzis. Viņam tika veikti vairāki ķīmijterapijas kursi un operācija Latvijā, tomēr 2017. gada vasarā slimība atgriezās, tāpēc tika pieņemts lēmums turpināt ārstēšanos Šaritē klīnikā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tīnīte/ Kikii (@kr_tiine) on

Fotogalerija: Mūziķis Valters Frīdenbergs

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu