9 vīriešu viedokļi par to, ja uz randiņu aicina sieviete

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Randiņā
Randiņā Foto: Pixabay

Uzaicināt puisi uz randiņu - tā ir nervoza un atbildīga padarīšana, īpaši jau tad, ja tu tā bieži nerīkojies. Galvenais - nebaidies no atteikuma: visbiežāk vīrieši tomēr piekrīt. Lai šādas uzdrīkstēšanās vairo tevī pārliecību!

“Cosmopolitan” ir apkopojis dažus vīriešu viedokļus.

“Mēs iepazināmies diskotēkā, un viņa mani uzaicināja ciemos. Es viņas uzdrīkstēšanos novērtēju un ar prieku piekritu, vēl jo vairāk, ja man viņa ļoti patika. Vairāk tā gan neviena cita nav rīkojusies,” stāsta Viktors, 27 gadi.

“Mūs vienoja sarunas par sporta tēmām, atradām kopīgu valodu, un tad viņa piedāvāja pastaigāties. Tas bija negaidīti, bet mēs abi bijām apmierināti,” Timurs, 28 gadi.

“Viņa pienāca pie manis kafejnīcā un izstāstīja kādu amizantu faktu par dzīvniekiem. No pārsteiguma es sāku smieties, ledus starp mums izkusa, un vēlāk viss gāja kā pa sviestu,” Artūrs, 27 gadi.

“Kolēģe, ar kuru mēs mēdzām komunicēt, reiz pienāca pie manis un teica: “Tu man patīc, bet es nevēlos zaudēt draudzību vai karjeru. Varbūt kaut kur kopā aiziesim?” Es padomāju, ka tas ir lielisks piedāvājums. Vairs mēs kopā nestrādājam, jo taisāmies precēties,” Igors, 28 gadi.

“Viņa pienāca pie manis bārā un piedāvāja padejot. Man patīk tāda pieeja, tas ir pieaudzis, pārdomāts lēmums,” Edgars, 27 gadi.

“Viena meitene ar mani uzsāka sarunu, izsakot komplimentu par manu vējjaku. Man pašam arī tā patika, tāpēc es ar meiteni turpināju sarunu,” Aleksandrs, 28 gadi.

“Mēs runājāmies iepazīšanās portālā. Es gribēju viņu kaut kur uzaicināt, bet viņa mani apsteidza. Varbūt pat labi, jo es, iespējams, būtu nobijies,” Kristers, 28 gadi.

“Man patīk, ja meitenes izrāda iniciatīvu. Mana kursabiedrene piedāvāja kopīgi doties uz mūzikas festivālu, un viņai nebija mašīnas. Beigu beigās tas kļuva par randiņu,” Harijs, 24 gadi.

“Daudzus gadu mēs vienkārši draudzējāmies. Pienāca mirklis, un es nespēju uzdrīkstēties kaut ko vairāk, baidoties sagraut mūsu attiecības. Viņa mani uzaicināja uz kino. Pēc tam viņa sacīja, ka mums ir jāsāk tikties, un es ar prieku piekritu,” Deniss, 25 gadi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu