TV zvaigzne Aija Dembovska apzog cilvēkus, kuri viņu laipni izmitina savās mājās (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aija Dembovska
Aija Dembovska Foto: publicitātes

Viena no “Lauku sētas” un citu TV šovu skandalozākajām dalībniecēm Aija Dembovska ir ierauta jaunā skandālā – viņa apzagusi cilvēkus, kuri viņu izmitināja savās mājās.

Kā sociālā tīkla "Facebook" grupā "Krāpnieki internetā" raksta kāds vīrietis vārdā Agris Stūrmanis, viņš brīdina ikvienu Latvijas iedzīvotāju neielaisties darīšanās ar skandalozo Dembovsku. Kā stāsta vīrietis, Aija ir spējīga apzagt cilvēkus. Kad meitene esot atgriezusies no Holandes, viņai nav bijis, kur dzīvot, tāpēc Agris ar savu draudzeni uz pāris dienām laipni viņu izmitinājuši savās mājās.

"Pieņēmām viņu gandrīz kā ģimenes locekli, kad viņa izvācās, sapratām, ka esam APZAGTI,” slēgtajā grupā tiek brīdināti cilvēki.

Kā izrādās, Aija ir nozagusi 280 eiro vērtu spēļu konsoli Xbox, kā arī draudzenes drēbes un kosmētiku.

“Žurka tā “zvaigzne” Aija ir!” saniknots ir vīrietis.

Foto: Ekrānuzņēmums

Šī gan nav pirmā reize, kad medijos izskan baumas, ka Aija mēdz apkrāpt cilvēkus. Arī viņas “Facebook” profilā ir atrodams ieraksts, kur kāda sieviete raksta, lai meitene “beidz melot un atdod naudu”.

Foto: Ekrānuzņēmums
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aija Dembovska (@leliiite_20) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aija Dembovska (@leliiite_20) on

Fotogalerija: "Lauku sētā" kārtējais strīds - visi nostājas pret Aiju

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu