Rondo, Ingrams un Pols saņem diskvalifikācijas par kautiņu, Pols naudas izteiksmē cieš visvairāk

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

21. oktobrī notikušajā Nacionālajā basketbola asociācijas (NBA) regulārās sezonas spēlē starp Losandželosas "Lakers" un Hjūstonas "Rockets" pēdējās ceturtdaļas otrajā pusē izvērtās pamatīgi asumi.

Epizode sākās, kad jaunais "Lakers" spēlētājs Brendons Ingrams pagrūda Džeimsu Hārdenu. Pēc mirkļa jau izcēlās asumi starp Ražonu Rondo un Krisu Polu, kurā iesaistījās arī Ingrams, kurš ieskrējās un uzbruka Polam.

NBA vadība ir paziņojusi pieņemtos soda mērus konfliktā iesaistītajiem spēlētājiem. Lielākais sods - četru spēļu diskvalifikācija - piešķirts "Lakers" uzbrucējam Ingramam, trīs spēles nāksies izlaist Rondo, bet divas Polam.

NBA savā paziņojumā norāda, ka Ingramam piemērots lielākais sods, jo viņš tiek uzskatīts par konflikta iniciatoru un agresīvi izturējies pret spēles tiesnesi. NBA viceprezidents Kiki Vandevē sacījis, ja Ingrems būtu trāpījis izdarīto sitienu Polam, diskvalifikācija būtu daudz ievērojamāka.

Tāpat basketbolisti šī incidenta dēļ par izlaistajām spēlēm nesaņems atalgojumu. Lielākais cietējs no tā ir Pols, kura loma konflikta iniciēšanā bija vismazākā. Aizsargam šobrīd ir spēkā līgums par 35,6 miljoniem ASV dolāru par sezonu, tādējādi par divu spēļu piespiedu izlaišanu viņš neiegūs pusmiljonu.

Savukārt Ingrams un Rondo škirsies attiecīgi no 200 un 180 tūkstošiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu