Nīgrs skatiens un hipstera ūsas. Slavenākie Instagram kaķi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Viņu vārdi ir atrodami žurnālā Forbes, viņiem seko miljoni. Tie nav aktieru un mūziķu mīluļi, bet gan parasti kaķi, kuri slaveni kļuvuši, pateicoties sociālajai vietnei Instagram.

Grumpy Cat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grumpy Cat (@realgrumpycat) on

Grumpy, kas, starp citu, ir meitene, noteikti ir slavenākā kaķene pasaulē. Viņai ir ne tikai savs Instagram konts, bet arī Youtube kanāls. Grumpy kļuva slavena 2012. gadā, un nu viņai ir 2,4 miljoni Instagram sekotāju. Papildus tam, Grumpy ir redzama uz dažādiem suvenīriem.

Nala Cat

Nala ir apburošākā kaķene, kāda jebkad redzēta. Tas arī ir izskaidrojums tam, kāpēc viņa ir tik populāra - Instagram sekotāju skaits sasniedzis 3,7 miljonus. Nala ir iekļuvusi Ginesa rekordu grāmatā pat ķepu nepakustinot. Kāpēc? Tieši tāpēc, ka ir tik populāra - kaķis ar lielāko Instagram sekotāju skaitu.

Lil Bub

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BUB LOLs #lilbub

A post shared by Lil BUB (@iamlilbub) on

Lil Bub ir ļoti īpaša kaķene. 2011. gada novembrī Maikam Bridavski piezvanīja draugs un jautāja vai viņš nevēlas sev kaķi. Kad Maiks un Buba satikās, izrādījās, ka mazā kaķenīte nav parasts kaķis. Neskatoties uz ārējām atšķirībām, viņai ir ļoti laba apetīte un arī slavas ziņā viņa neatpaliek no citiem slavenajiem kaķiem ar 1,9 miljoniem sekotāju.

Hamilton

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If you need me I’ll be here, doing this, ALL day... #mustachecat

A post shared by - Hamilton The Hipster Cat - (@hamilton_the_hipster_cat) on

Hamiltons ir kaķis ar ūsām, par kurām dažs labs hipsteris būtu gatavs noziedot pāris kilogramus kaķu barības. 

Waffles Cat

Šo kaķi visi uzskatīja par neglītu, tāpēc pie ģimenes tas tika tikai tad, kad jau bija paaudzies. Dīvaini, jo šobrīd viņa Instagram kontam ir 500 000 sekotāju un viņš ir viens no Forbes Top 10 mājdzīvnieku slavenībām.

Sam

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No-hands Sam.

A post shared by Sam (@samhaseyebrows) on

Sema ir vēl viens kaķis, kas ir atrasts uz ielas un nonācis patversmē. Viņas Instagram kontam ir 248 tūkstoši sekotāju. Iespējams, ka tas noticis, pateicoties viņas uzacīm. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu