Vīriešu reitings pēc horoskopa: kurš vislabāk derēs attiecībām?

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pāris atpūtā
Pāris atpūtā Foto: Depositphotos

Cik labs ir partneris attiecībās un kas to ietekmē? Protams, ir sarežģīti noteikt, vai tavs vīrietis ir derīgs ilgstošām attiecībām, uzsver “Postimees”. Daudzi vīrieši, kuri pirmajā acumirklī šķiet lieliski cilvēki, pēc kāda laika parāda savu īsto dabu.

Kā uzzināt, vai esi izvēlējusies īsto vīrieti? Izlasi viņa horoskopu!

Skorpions

Pārmērīga intensitāte, kas visvairāk asociējas ar Skorpionu, var būt biedējoša, kas, visticamāk, liks daudziem padomāt, ka šim vīrietim būtu jāatrodas saraksta lejasgalā, tomēr viss nav tik šausmīgi. Aiz noslēpumainības un un noslēgtības slēpjas mīlošs, uzticams un apburošs cilvēks, kurš ir gatavs darīt visu iespējamo, lai savas izredzētās sejā raisītu smaidu.

Dvīņi

Sociāli aktīvais vīrietis-Dvīnis ir dzīvespriecīgs un tik ļoti pozitīvs, ka izgaismo katru telpu, kurā ienāk, cenšoties dāvāt laimi un prieku katram satiktajam cilvēkam, bet visvairāk, protams, mīļotajai. Viņš ar prieku tevi uzklausīs, ja vēlēsies dalīties, kā arī pats ir ļoti runīgs, zina daudz interesantu stāstu, kaut katrā no tiem ir zināma daļa fantāzijas. Viņš ir mīlošs un gādīgs cilvēks ar milzum daudzām interesēm. Problēma tikai tajā, ka daži šīs zīmes pārstāvji var pilnīgi negaidīti un bez paskaidrojumiem pārtraukt attiecības.

Svari

Visi zina par Svaru vēlmi pasaulē nest harmoniju un mieru. Tas nozīmē, ka attiecībās šis vīrietis darīs visu, lai atrisinātu konfliktsituācijas. Viņš nav no tiem cilvēkiem, kuram rūp savs ego, - viņam esi svarīga tu un attiecības ar tevi, taču jāņem vērā, ka šādi vīrieši bieži vien vispār izvairās no strīdiem, kas var būt drauds tam, ka viņš krāj neapmierinātību sevī, kas vēlāk var uzsprāgt.

Auns

Ugunīgā un izlēmīgā vīrieša-Auna daba piesaista daudzas sievietes. Viņš pārstāv spēcīgā, pārliecinātā vīrieša tēlu, kurš pasargās un nodrošinās sievieti ar visu nepieciešamo, piedāvājot stabilitāti, kas daudzām no mums šķiet patīkama. Turklāt Auni uzskata sievieti, kura pakļaujas viņa kontrolei, par garlaicīgu, tāpēc, ja viņam būs jāizvēlas, viņš izvēlēsies to, kura viņu izaicinās un liks domāt, ka ir labāka par viņu pašu.

Vēzis

Vēži ir visjūtīgākie un gādīgākie vīrieši, kādus vien var sastapt. Kad šīs zīmes vīrietim ir attiecības, viņš atdos visu, kas viņam ir, taču pēc šķiršanās viņš ļoti pārdzīvos. Tieši šā iemesla dēļ viņš var likties pārlieku piesardzīgs, bet, ja tu parādīsi, ka viņš var tev uzticēties, tad iegūsi uzticamu un iejūtīgu cilvēku. Vīrietis-Vēzis nekad neatstās novārtā mīlestību, runās par to un dāvinās dāvanas.

Lauva

Šos vīriešus bieži dēvē par egoistiem, jo viņi šķiet ne tikai pašpārliecināti, bet arī tendēti uz sevi. Esi droša, ka vīrietim-Lauvam piemīt kas vairāk par ego. Viņi ir dāsni, romantiski un mīl no visas sirds. Galvenais, kas viņiem vajadzīgs, - mīlestības izpausme un partneres lojalitāte, un tad viņi attiecībās jutīsies droši.

Ūdensvīrs

Vīrietim-Ūdensvīram nav nekā “normāla”, bet tieši tas viņu padara tik šarmantu. Šis vīrietis nepakļaujas sabiedrības normām, kas dažkārt ietekmē attiecības, proti, viņam var būt savi īpaši uzskati par laulību un kopdzīvi. Lai gan, ja tu pieliksi pūles, lai padarītu viņu adekvātu, tas atmaksāsies. Pateicoties savam prātam, Ūdensvīrs var kļūt par veiksmīgu cilvēku, ar kuru ir droši un interesanti.

Strēlnieks

Vīrietis-Strēlnieks reitinga sarakstā ir tik zemu, jo viņam ir prasības pēc brīvības. Viņš ir tik ļoti koncentrējies uz piedzīvojumu meklēšanu, ceļojumiem un baudas gūšanu no dzīves, ka pati ideja būt piesietam var visu pavērst pretējā virzienā. Attiecībās ar šīs zīmes vīrieti esi gatava tam, ka viņam nepatīk rutīna, kas liks viņam garlaikoties. Lai gan, ja arī tev patīk avantūras, šis cilvēks ir tavs.

Mežāzis

Vīrieši-Mežāži ir mednieki, veiksmīgi karjerā un finansēs. Neapšaubāmi, tāds vīrietis nodrošinās komfortu un drošību, bet viņš ne vienmēr atradīs laiku partnerei. Nav vērts gaidīt atzīšanos mīlestībā vai grandiozus žestus. Tāds vīrietis parāda savu pieķeršanos praktiski, piemēram, atgādinot piesprādzēt drošības jostu vai jautājot, ko ēdīsi pusdienās. Viņš nekad nekļūs par Romeo, tāpēc, esot ar viņu attiecībās, negaidi, ka viss reiz mainīsies.

Jaunava

Esi gatava tam, ka šīs zīmes vīrietis vienmēr meklē ideālus. Viņš sev un arī partnerei ir uzstādījis augstus standartus, un ir neiespējami pilnībā viņam izdabāt. Sliktākais ir tas, ka viņš pats to nesaprot. Tā vietā šāds vīrietis sāk kreņķēties, informējot, ka tu nepietiekami centies, lai kļūtu par labāku personību. Esot ar viņu attiecībās, gatavojies kritikai, kas parasti nav raksturīga mīlošām un produktīvām attiecībām.

Vērsis

Tik zema pozīcija var izbrīnīt daudzus, jo Vērsi uzskata par ļoti uzticamu zīmi, bet problēma ir pārvarēt atkarību no tuviniekiem, radiniekiem. Dažreiz vīrietis-Vērsis nespēj pietiekami  distancēties no savas ģimenes, kas nopietnām attiecībām ir ļoti svarīgi. Viņš ir ļoti stūrgalvīgs, un ir praktiski neiespējami viņa pārliecību pavērst citā virzienā. Pārliecinies, ka tev ir līdzīga pārliecība dzīvē, un tikai tad veido ar viņu attiecības.

Zivis

Vīrieši-Zivis ir zināmi kā romantiskākā un talantīgākā zīme, taču var paiet mūžība, lai viņš noformulētu savā galvā, kādas attiecības vēlas. Lielākā problēma ir tā, ka viņa fantāzijas reti īstenojas dzīvē un viņš nekad neatradīs pēc palīdzības saucošu princesi, kuru meklē. Problēma ir ne tikai nereālu attiecību gaidās, šiem vīriešiem patīk lidot pa mākoņiem, grūtos brīžos ķeroties pie spirtotajiem dzērieniem un pat narkotikām. Iemīlot šādu vīrieti, tev jāgatavojas lielai atbildībai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu