Ignorējot sarkano gaismu, jaunietis ar mopēdauto notriec mazu zēnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Piektdienā, 19. oktobrī, pēc pulksten astoņiem Liepājā kāds 2001. gadā dzimis jaunietis vadīja mopēdauto "Aixam City" un uz regulējamas gājēju pārejas notrieca deviņus gadus vecu zēnu - informē raidījums "Degpunktā", atsaucoties uz Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāvi Signi Šteinbergu.

Negadījums notika Ventas un Kandavas ielu krustojumā.

Jaunietis, nesagaidot luksofora  zaļo signālu, kas ļauj braukt taisni un pa labi, šķērsoja krustojumu taisni uz Uliha ielas pusi un uzbrauca virsū gājējam – 2009. gadā dzimušam zēnam, kurš šķērsoja Klaipēdas ielu uz regulējamas gājēju pārejas pie zaļā luksofora signāla.

Mediķi informē, ka cietušais ar dažādām traumām ir ievietots Liepājas slimnīcā, bet vēlāk pārvests uz ārstniecības iestādi Rīgā.

Par šo gadījumu uzsākts kriminālprocess.

Policija arī šonedēļ turpina pastiprinātā režīmā patrulēt pie gājēju pārejām, lai novērstu šāda veida negadījumus - televīzijas raidījumam pastāstīja Valsts policijas pārstāve.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu