Landeskogs atzīts par aizvadītās nedēļas NHL labāko hokejistu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Gābriels Landeskogs
Gābriels Landeskogs Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Kolorado "Avalanche" uzbrucējs Gābriels Landeskogs atzīts par aizvadītās nedēļas turnīra labāko spēlētāju.

Landeskogs aizvadītajā nedēļā trīs spēlēs guva sešus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli, kamēr viņa pārstāvētā "Avalanche" komanda guva divas uzvaras trīs mačos.

Savukārt par otro zvaigzni nosaukts kanādiešu spīdeklis Konors Makdeivids no Edmontonas "Oilers" vienības. Viņš trīs dueļos atzīmējās ar diviem gūtiem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm. Uzbrucējs šajās spēlēs palīdzēja "Oilers" gūt divus panākumus.

2015.gada NHL drafta pirmais numurs Makdeivids 21 gada vecumā ir gan "Oilers", gan Kanādas izlases kapteinis, turklāt tiek uzskatīts par mūsdienu hokeja spožāko zvaigzni. Viņš pagājušajā gadā tika nosaukts par līgas vērtīgāko hokejistu sezonas izskaņā.

Savukārt trešās zvaigznes godu izpelnījies Vegasas "Golden Knights" vārtsargs Marks Andrē Flerī, kura pārstāvētā komanda aizvadītajā nedēļā izcīnīja uzvaras abās spēlēs.

Flerī abos mačos ielaida pa vieniem vārtiem, nopelnot 95,6% atvairīto metienu procentu un ielaižot vidējo mačā vienu ripu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu