Imants Parādnieks drīz kļūs par tēvu savam septītajam bērnam (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

​50 gadus vecais politiķis Imants Parādnieks, kurš netika ievēlēts 13. Saeimā, decembrī kļūs jau par septiņu bērnu tēvu, ziņo žurnāls Vakara Ziņas. Šī būs  Parādnieka un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Pašvaldību attīstības nodaļas vecākās ekspertes Litas Trakinas otrā kopīgā atvase. Abi kopā audzina dēlu Reinardu.

Izdevums vēsta, ka Parādnieks jau vairāk nekā 30 gadu ir precējies ar sievu Dinu un ģimenē ir četri bērni - Hārdijs, Anete, Imants un Rihards. Paralēli šīm attiecībām Parādnieks ir tēvs arī dēlam Helvim, kurš dzimis deputāta ārlaulības attiecībās ar kādreizējo mīļāko Janu. 

Kā jau ziņots, parlamentārietis Imants Parādnieks (VL-TB/LNNK) savu neievēlēšanu jaunajā Saeimas sasaukumā saista ar melu kampaņu.

"Pret mani vērstā melu kampaņa savu darbu padarīja," aģentūrai LETA sacīja Parādnieks. Viņš gan bija domājis, ka "labie darbi ģimeņu ar bērniem atbalstam vairāk atspoguļosies novērtējumā".

Vienlaikus viņš pauda gandarījumu par nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK startu Zemgalē, uzsverot, ka pats veidojis šo komandu.

Parādnieks arī plāno vērsties Valsts policijā pret politiķi Juri Jurašu (JKP) saistībā ar "melīgiem apgalvojumiem". Viņš skaidroja, ka priekšvēlēšanu laikā to nedarīja, jo gatavošanās vēlēšanām bija svarīgāka.

Runājot par nākotni, Parādnieks pauda - jau ejot uz vēlēšanām, tika definēts mērķis vadīt Labklājības ministriju, lai realizētu Demogrāfisko lietu centra izstrādāto programmu "Māras solis". "Šis mērķis nav mainījies," sacīja Parādnieks, kurš ir nacionālās apvienības izvirzītais labklājības ministra amata kandidāts.

Deputāts Zemgales sarakstā kandidējis ar otro numuru, tomēr rezultātā palika "aiz strīpas" un Saeimā netika ievēlēts. Parādnieks saņēma 3384 plusus, bet 2983 reizes tika svītrots no saraksta.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu