Raivis Vidzis uzskata, ka mūsdienu jaunieši ir izlaisti un slinki

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raivis Vidzis
Raivis Vidzis Foto: Publicitātes foto

Spēkavīrs un fitnesa treneris Raivis Vidzis STV Pirmā! raidījumā Starp mums runājot... stāsta, ko domā par mūsdienu jauniešiem.

Raivis Vidzis raidījumā runā par to, ka mūsdienās ir novērots, ka jaunieši ir slinki un izlaisti. Bieži esot dzirdēts, kā viņi runā: "Es ēst netaisu! Mēs ēdīsim kafejnīcā. Es nekopju māju katru dienu, es neesmu mājsaimniece!" 

Raidījuma Starp mums runājot vadītāji joko, ka Raivim droši vien arī tā gribētos - ēst kafejnīcās un nekopt māju, tomēr viņš uzskata, ka nedrīkst tā izlaisties: "Es nesaku, ka tā ir man. Man tā nebūs. Nevajag man to novēlēt!" 

Kā redzams spēkavīra Instagram profilā, viņš pats ir lieliskā fiziskā formā un ieguldījis daudz darba, lai tā izskatītos pats un palīdzētu izskatīties labi arī citiem.

Neērti jautājumi un tiešas atbildes par sievietei svarīgo – sarunu raidījumā Starp mums runājot otrdienu vakaros STV Pirmā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu