Nurmagomedovs vēlas aizvadīt cīņu ar Meivezeru Krievijā un uzstādīt pasaules rekordu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: TASS/LETA

UFC čempions vieglajā svarā Habibs Nurmagomedovs ticies ar Krievijas Boksa federācijas ģenerālsekretāru Umaru Kremļovu, lai apspriestu potenciālas cīņas ar boksa leģendu Floidu Meivezeru rīkošanu.

"Apspriedām cīņu ar Meivezeru. Gribam, lai tā notiktu Maskavā, leģendārajā "Lužņiku" stadionā. Esmu pārliecināts, ka savāksim 100 tūkstošus skatītāju un uzstādīsim pasaules rekordu pārdoto maksas translāciju skaita ziņā (pay per view)," savā Instagram profilā raksta Nurmagomedovs.

Krievu cīkstonis arī vērsās pie faniem: "Jūs man ticat vai arī domājat, ka Meivezers, cīnoties pēc boksa noteikumiem, mani "izslēgs"?"

Tāpat viņš atzīmēja, ka pats galvenais visā šajā notikumā ir tas, ka ringa stūrī varēs atrasties viņa tēvs. Cīņās ASV tas nav iespējams, jo viņam nav piešķirta vīza.

Savukārt Meivezers iepriekš intervijā ar TMZ Sports izteicies, ka būtu gatavs atkārtoti cīnīties ar īru Konoru Makgregoru, pret kuru 2017. gada augustā aizvadīja savu līdz šim pēdējo cīņu profesionālajā boksā, bet pirms tam aizvadīt cīņu ar Nurmagomedovu.

Atgādināsim, ka 6. oktobrī UFC 229 šova ietvaros krievs Habibs Nurmagomedovs ceturtajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu uzveica īru Konoru Makgregoru, aizstāvot vieglās svara kategorijas čempiona titulu, bet pēc cīņas sarīkoja nekārtības, izlecot ārpus ringa un uzbrūkot Makgregora sparinga partnerim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сегодня состоялась встреча с генеральным секретарём Федерации бокса России @umar_kremlev Обсудили бой с Мэйвезером. Хотим, чтобы бой прошёл в Москве на легендарной арене Лужники.Уверены,что соберём 100 тыс зрителей,а также установим мировой рекорд по продаже платных трансляций. А,самое важное,в углу будет мой Отец, в Москву виза ведь не нужна. А так вопрос к моим болельщикам: вы в меня верите? Или тоже считаете, что он меня вырубит по боксу?? #толькоВперёд #победатолькоотВсевышнего

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu