Džeimss pēc kārtējā zaudējuma: zinu, kur esmu nonācis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lebrons Džeimss
Lebrons Džeimss Foto: Reuters/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers" zvaigzne Lebrons Džeimss pēc zaudējuma pagarinājumā (142:143) savā laukumā pret Sanantonio "Spurs" (142:143) sarunā ar medijiem atklājis, ka nejūtas, ka komanda būtu sliktā situācijā.

"Situācija nav smaga. Ir tikai sezonas sākums. Es apzinos, kam esmu piekritis, un kur esmu nonācis. Tas ir process un es to saprotu, tāpēc viss būs kārtībā. Neierados šeit ar domu, ka uzvarēsim visus pēc kārtas jau no pirmajiem sezonas mačiem," sacīja uzbrucējs.

"Lakers" šobrīd trīs aizvadītajos mačos vēl nav tikusi pie uzvarām. Jāatzīmē gan, ka  pretinieki bijuši gana spēcīgi - visas trīs komandas (Portlendas "Trail Blazers", Hjūstonas "Rockets" un Sanantonio "Spurs") pērn iekļuva izslēgšanas spēlēs.

"Ar katru dienu mēs uzlabosim savu spēli. Man patīk virziens, kādā dodamies. Komanda vēl tikai meklē savu rokrakstu. Pagaidām gan tas vēl nenes augļus uzvaru izteiksmē, bet arī tās atnāks," noslēdz Džeimss.

Aizvadītajās trīs spēlēs uzbrucējs izcēlies ar vidēji spēlē gūtiem 27,3 punktiem, 8,3 atlēkušajām bumbām un piecām rezultatīvām piespēlēm.

Džeimss uz Losandželosu pārcēlās šovasar, pārejot no Klīvlendas "Cavaliers", un noslēdzot četru gadu līgumu par kopējo summu 154 miljoniem ASV dolāru.

Nākamā spēle "Lakers" gaidāma naktī uz ceturtdienu, kad jāviesojas Fīniksā pie vietējās "Suns" vienības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu