Fitnesa treneris Valdmanis par sieviešu slinkumu: jaunas žagatas var izbraukt uz svaiguma rēķina (5)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Fitnesa modele
Fitnesa modele Foto: Pexels

Gints Valdmanis par fitnesa treneri strādā jau vairāk nekā desmit gadus. Žurnālam "Ieva" viņš stāsta, kāds ir iemesls, kādēļ sievietes nāk trenēties: "Visbiežāk mērķis ir uzlabot veselību, justies labāk." 

(..) 

Fitnesa treneris atklāj: "Manuprāt, pārāk bieži jaunajām sievietēm sapnis ir nestrādāt, visu dienu pavadīt skaistumkopšanas procedūrās, ēst visu pēc kārtas un vienlaikus būt perfektā formā. (..)

Ir sievietes, kurām daba devusi simpātiskāku seju vai auguma aprises - veiksmīgu ģenētisko materiālu, ar kuru strādāt.

Tomēr kā vīrietis es daudz augstāk vērtēju to, ka sieviete ir kopta. Tas parāda daudzas rakstura iezīmes. Ja sieviete 40 gados izskatās labi, viņa izskatīsies labi arī 60 gados.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Valentines Day! ❤️ Pic done by @andrewpoplavskycom

A post shared by Gints Valdmanis. ⚓️ (@gintsvaldmanis) on

Jaunās žagatas var izbraukt uz svaiguma rēķina, tur īpaša piepūle nav vajadzīga. Rūpes par sevi noteikti neies roku rokā ar slinkumu.

Runājot par izskatu - ir svarīgi, cik labi sieviete pati jūtas savā ādā. Ir sievietes, kurām vēderpresītes sešpaku iegūt ir viegli, citai pēc dabas tas nāks tikai ar nežēlīgiem treniņiem un diētām. Un varbūt tas nemaz nav vajadzīgs!

Galvenais - nepārspīlēti darīt tik daudz, lai saglabātu dzīvesprieku, nevis noteikt sev mērķi panākt ekstremālus rezultātus. Kāda jēga no tievas sievietes, ja dzīvē viņa būs īgna un nelaimīga? Ar tādu pat atrasties vienā telpā neviens nevēlēsies. Šajā ziņā uzskatu - labāk lai sievietei ir neliels liekais svars un viņa jūtas labi, nekā viņa ir pārāk kārna. Nekad nevajag savu ķermeni salīdzināt ar citu sieviešu ķermeni un domāt, ka, iegūstot iecerēto perfekto ķermeni, kļūsi seksīga un laimīga. (..)

Visu rakstu lasi jaunākajā žurnālā "Ieva".

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu