Ronaldu par izvarošanas lietu: taisnība vienmēr uzvar, tāpēc esmu laimīgs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: AFP/LETA

Jau vēstīts, ka slavenais portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu, kurš šobrīd pārstāv Itālijas A Sērijas klubu Turīnas "Juventus", apsūdzēts izvarošanā.

Ar šādām apsūdzībām klajā nākusi šobrīd 34 gadus veca amerikāniete Ketrīna Majorga. Viņa apgalvo, ka izvarošana notikusi 2009. gadā Lasvegasā, kādā viesnīcas numuriņā.

Ronaldu sarunā ar The Guardian izteicies par situāciju: "Iesniedzām iesniegumu jau divas nedēļas atpakaļ. Negrasos melot šajā situācijā, šobrīd dzīvē esmu laimīgs. Esmu apmierināts kā lieta virzās uz priekšu. Mani advokāti, tāpat kā es, ir pārliecināti par veiksmīgu tās iznākumu. Pats galvenais - es izbaudu futbolu un es izbaudu dzīvi. Protams, ka taisnība vienmēr uzvar. Tāpēc esmu laimīgs."

Kas interesanti - Majorga ar vairāku advokātu iesaisti 2010. gadā jau bija vienojusies par ārpus tiesas mierizlīgumu, kā rezultātā Ronaldu viņai samaksāja 375 tūkstošus ASV dolāru (320 tūkstoši eiro), lai šī lieta vairs netiktu "celta gaismā".

Piedevām Majorgas advokāte Leslija Stovala paziņojusi, ka pie viņas vērsusies vēl kāda sieviete, kas apgalvo, ka arī ir bijusi upuris seksuālam uzbrukumam no slavenā fubolista: "Ar mani ir sazinājusies kāda sieviete, kura apgalvo, ka arī viņa saskārusies ar līdzīgu pieredzi. Pagaidām plašākus komentārus nevaru sniegt. Strādāsim pie lietas."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu