Mourinju pēc spēles ar "Juventus": sapratām, ka mums būs jācīnās ar "Valencia" par otro vietu grupā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Itālijas A sērijas futbola kluba Turīnas "Juventus" spēlētāji kļuvuši pārliecinātāki par saviem spēkiem, pēc uzvaras UEFA Čempionu līgas spēlē pauda komandas galvenais treneris Masimo Alegri, savukārt Mančestras "United" stūrmanis Žuzē Mourinju atzina, ka "Juventus" ir līmeni augstāk nekā viņa komanda.

Jau ziņots, ka iepriekšējās desmitgades viens no labākajiem pasaules futbolistiem Krištianu Ronaldu kopā ar "Juventus" komandu otrdien UEFA Čempionu līgas mačā viesos uzvarēja Anglijas premjerlīgas klubu Mančestras "United", kuru pats pārstāvēja no 2003. līdz 2009.gadam.

"Juventus" H apakšgrupas trešajā mačā svinēja uzvaru ar rezultātu 1:0 (1:0).

Vienīgie vārti tika gūti 17.minūtē, kad pēc portugāļa Ronaldu piespēles soda laukumā bumba pēc rikošeta nonāca Paulo Dibala rīcībā, argentīnietim no tuvas distances raidot to tīklā.

"Tas bija fantastisks vakars un esmu ļoti laimīgs. Spēlēt šādā stadionā ["Old Trafford"] un gūt vārtus, tāpat kā pērn to paveicu Vemblijā, ir mans bērnības sapnis," klubs citē Dibalas teikto.

"Pirmajā puslaikā spēlējām nevainojami, jo īpaši tādēļ, ka "United" deva mums vietu. Kā jau gaidījām, otrajā puslaikā viņi saņēmās, taču labi nospēlējām aizsardzībā," pauda argentīniešu futbolists.

Tikmēr Alegri uzsvēra futbolistu profesionālo spēli.

"Spēlējām labi, jo īpaši pirmajā puslaikā, kad spējām nobremzēt mača tempu. Otrajā puslaikā bija pāris iespēju no brīvām pozīcijā, taču nespējām noslēgt uzbrukumus. Pie tā jāpiestrādā, bet puiši tik un tā ir pelnījuši uzslavas," atzīmēja Alegri.

H apakšgrupas līderpozīcijā ar deviņiem punktiem trīs spēlēs ir "Juventus", kam ar četriem punktiem seko "United", tālāk ar diviem punktiem ir "Valencia", bet vienu punktu guvusi Bernes "Young Boys".

"Esam kļuvuši pārliecinātāki par sevi - tas bija skaidrs jau spēlē pret "Valencia" komandu. Pret "United" labi lasījām spēli un piebremzējām to brīžos, kad tas visvairāk bija vajadzīgs," teica Alegri.

Tikmēr "United" stūrmanis Žuzē Mourinju, kura nākotne Mančestras vienības galvenā trenera amatā ir miglā tīta, bija sarūgtināts, ka komandai starpsezonā nav izdevies papildināt sastāvu ar augstākā līmeņa centra aizsargu.

"Bonuči un Kjelīni varētu Hārvardā pasniegt lekcijas par to, kā būt centra aizsargiem," pretinieku spēlētājus lielīja Mourinju. ""Juventus" septiņus gadus pēc kārtas ir kļuvusi par čempioni un pēdējos gados divreiz spēlējusi Čempionu līgas finālā, bet viņi nav apmierināti ar to, kas ir. Viņiem ir Igvains, Mandžukičs, Dibala, bet viņi grib vairāk. Viņi grib Ronaldu."

"Domāju, ka "Juventus" ir viena no favorītēm Čempionu līgā. Sapratām, ka mums būs jācīnās ar "Valencia" par otro vietu grupā," piebilda treneris.

""Juventus" ir pavisam cita līmeņa komanda un, ja kāds to negrib pieņemt, tā ir viņa problēma. Vienmēr cenšos būt atklāts. Bijām pelnījuši neizšķirtu, vienu punktu, bet diemžēl tas nebija iespējams. Tomēr nesūdzos par saviem futbolistiem un esmu pozitīvi noskaņots nākamajam mačam," stāstīja Mourinju.

Apakšgrupu turnīrā tiks aizvadītas divu apļu spēles, pēc kurām katras grupas divas labākās komandas tiks izslēgšanas spēlēs, trešo vietu ieguvējas pārcelsies uz UEFA Eiropas līgu, bet katras grupas vājākajai vienībai Eirokausu sezona būs noslēgusies.

UEFA Čempionu līgas grupu kārtas pēdējās spēles tiks aizvadītas 11. un 12.decembrī.

Izslēgšanas spēles sāksies nākamā gada februārī, bet fināls notiks 1.jūnijā Madridē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu