Kuri deputāti saņēmuši administratīvo sodu pēdējā pusgada laikā? (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Deputāti balso Saeimas sēdē. Ilustratīvs attēls.
Deputāti balso Saeimas sēdē. Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Lūka/LETA

Kopš aprīļa administratīvi sodīti 14 deputāti, bet parlamentārietis Romans Miloslavskis (S) - sodu saņēmis pat trīs reizes, liecina Iekšlietu ministrijas Informācijas centra apkopota informācija.

Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas priekšsēdētājs Vitālijs Orlovs (S) aģentūrai LETA sacīja, ka vairums šo deputātu nav pārvēlēti jaunajā parlamenta sasaukumā, un 13. Saeimā darbosies tikai četri.

Vairākiem deputātiem izteikti brīdinājumi: Ringoldam Balodim (VL-TB/LNNK) par braukšanas ātruma, distances un intervāla neievērošanu, Andrim Buiķim (VL-TB/LNNK) par vispārīgo ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu, Rihardam Kolam (VL-TB/LNNK) par braukšanas ātruma, distances un intervāla neievērošanu, kā arī Imantam Parādniekam (VL-TB/LNNK) par Rīgas pilsētas teritorijas kopšanas un būvju uzturēšanas saistošo noteikumu prasību neievērošanu.

Tikmēr Aleksandram Kiršteinam (VL-TB/LNNK) un Jānim Klaužam (ZZS) piemērots naudas sods par transportlīdzekļu izkārtojuma un brauktuves noteikumu pārkāpšanu. Naudas sods par braukšanas ātruma, distances un intervāla neievērošanu piemērots Jeļenai Lazarevai (S), Arvīdam Platperam, Jūlijai Stepaņenko (S), Silvijai Šimfai, Jurim Šulcam (V), kā arī Jānim Trupovniekam (ZZS).

Naudas sodu par ceļu satiksmes regulēšanas noteikumu pārkāpšanu saņēmis arī Romualds Ražuks (V).

Savukārt Miloslavskis saņēmis naudas sodu par transportlīdzekļu tehniskā stāvokļa un iekārtojuma nosacījumu pārkāpšanu, kā arī par vispārīgo ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu. Tāpat viņam piemērots brīdinājums par braukšanas sākšanas un braukšanas virziena maiņas noteikumu pārkāpšanu.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu