Habibam un Makgregoram pagarinātas diskvalifikācijas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Habibs Nurmagomedovs un Konors Makgregors
Habibs Nurmagomedovs un Konors Makgregors Foto: Reuters/LETA

UFC (Ultimate Fighting Championship) čempions vieglajā svarā krievu cīkstonis Habibs Nurmagomedovs, kā arī viņa pretinieks īrs Konors Makgregors saņēmuši cīņu aizliegumu pagarinājumu, vēsta ESPN. 

Kā zināms, tad ilgi gaidītajā cīņā starp īru Konoru Makgregoru un Habibu Nurmagomedovu uzvaru izcīnīja Habibs, ceturtajā raundā pielietojot žņaugšanas paņēmienu, kas lika Makgregoram padoties. 

Jau pirms šīs cīņas abu sportistu starpā valdīja lielas nesaskaņas un tas turpinājās arī pēc cīņas, kad Nurmagomedovs jau ringā Makgregora virzienā raidīja vairākus asus vārdus. Pēc tam viņš sāka runāt ar Makgregora sparinga partneri Dilonu Darisu, kurš atradās ārpus ringa. Pēc asas vārdu apmaiņas, krievs izlēca no ringa un un raidīja vairākus sitienus Darisa virzienā.

Taču ar to nekārtības nebeidzās. Ringā ielēca vairāki Nurmagomedova komandas treneri, kas sāka sist Makgregoru. Ringā ielēca vairāki apsardzes darbinieki, kas kautiņu izšķīra, pēc kura Makgregors savas komandas pavadībā atstāja arēnu.

Kā vēsta Ziemeļamerikas sporta medijs, tad Nevadas atlētu komisija nolēmusi pagarināt diskvalifikāciju abiem sportistiem, taču konkrēts laika posms netiek minēts.

ESPN cīņas sportu žurnālists Breds Okamoto uzskata, ka šis nav nekāds pārsteidzošs lēmums.

"Visi redzējām, kas notika pēc cīņas. Komisija joprojām veic izmeklēšanu par notikušo, tieši tādēļ viņi ir pagarinājuši abu sportistu diskvalifikācijas. Tad, kad izmeklēšana būs beigusies, tad arī uzzināsim galējo lēmumu no komisijas," atzīst Okamoto. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu