Prinča Harija sievas tērpi, apmeklējot Nadī pilsētu un Tongas karalisti

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Megana Mārkla un princis Harijs
Megana Mārkla un princis Harijs Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Princis Harijs un gaidībās esošā Megana Mārkla Fidži pavadīja savu pēdējo dienu. Saseksas hercogs un hercogiene devušies uz Nadī pilsētu, kur viņus silti sagaidīja vietējie iedzīvotāji, informē "Glamour".

Megana bija izvēlējusies tumši zaļu Jason Wu zīmuļveida kleitu, koptēlu papildinot ar melnām Manolo Blahnik kurpēm, nelielu klaču un lieliem zelta auskariem lapiņu formā. Pēc svinīgās pieņemšanas pāris devās uz privātās salas Kaibu kūrortu, lai atjaunotu spēkus jaunam ceļojumam.

Foto: Reuters/EPA/Scanpix

Nākamais galamērķis karaliskās tūres ietvaros bija Tongas karaliste, kur viņi ieradās nākamajā rītā. Megana bija tērpusies koši sarkanā Self Portrait kleitā: sārto toni hercogiene izvēlējusies ar nolūku, jo sarkanais ir šīs valsts karoga nacionālā krāsa. Sievišķīgo tēlu papildināja Manolo Blahnik kurpes Christian Dior somiņa.

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Vērīgāko acīm nepalika nepamanīts neliels starpgadījums: proti, Megana aizmirsusi noņemt jaunajai kleitai etiķeti. Mēs visi taču esam tikai cilvēki! Tā gadās arī karaliskajās ģimenēs.

Karaliskās tūres ietvaros Harijs un Megana apmeklēs arī Jaunzēlandi, pēc tam atgriezīsies Austrālijā, no kurienes dosies mājup - uz Lielbritāniju.

Video: Meganas Mārklas un prinča Harija vizīte Austrālijā

Fotogalerija: Meganas zaļā kleita Fidži salu vizītē

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu