Rēzeknes novadā automašīnu sadursmē gājuši bojā divi cilvēki

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Auto.
Auto. Foto: Publicitātes foto

Piektdien Rēzeknes novada Ozolaines pagastā noticis smags ceļu satiksmes negadījums, kurā divi cilvēki gājuši bojā, bet vēl divi, tostarp, nepilngadīga meitene, nogādāti slimnīcā, informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

Aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija liecina, ka avārijā dzīvību zaudējis kādreizējais Rēzeknes namsaimnieka vadītājs Vjačeslavs Spičs un viņa sieva.

Pēc pašlaik policijas rīcībā esošās informācijas, satiksmes negadījums noticis pulksten 9.50, kad 1976. gadā dzimis vīrietis, vadot Opel automašīnu, pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ, iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur izraisīja sadursmi ar automašīnu Mitsubishi.

No ceļu satiksmes negadījumā gūtajiem miesas bojājumiem notikuma vietā bojā gājis Opel vadītājs un 1979. gadā dzimusi Opel pasažiere, savukārt vēl divi Opel pasažieri, nepilngadīga meitene un 1939. gadā dzimis vīrietis, ar dažādām traumām nogādāti medicīnas iestādē.

Automašīnas Mitsubishi vadītājs - 1961. gadā dzimis vīrietis - pēc mediķu apskates no hospitalizācijas atteicās.

Saistībā ar notikušo ir sākts kriminālprocess un tiek veiktas nepieciešamās izmeklēšanas darbības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu