Māsa publiski nosaukusi Meganu Mārklu par meli

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Meganas Mārklas māsa viņu nosaukusi par meli, komentējot hercogienes runu Fidži. 53 gadus vecā Samanta Grānta turpina uzbrukt māsai, kura pavisam nesen teikusi runu studentiem Fidži universitātē. Savā Twitter profilā sieviete ierakstījusi, ka viņas māsa turpina mānīt savus atbalstītājus, informē "Hello".

Megana studentiem stāstījusi, cik svarīgi ir iegūt augstāko izglītību, un viņa teikusi, ka lepojas, ka pašai izdevies pie tās tikt bez maksas.

Meganas māsa Samanta paziņojusi: “Mūsu tēvs maksāja par visām viņas mācībām. To viņa aizmirsa pieminēt. Ja nepieciešams, varu uzrādīt kvītis!”

Attiecības abām māsām vienmēr ir bijušas saspringtas. Situācija saasinājās 2016. gadā, kad tapa zināms par attiecībām ar princi Hariju. Tolaik Samanta sniegusi žurnālistiem intervijas, kur raksturojusi Meganu kā skopu, augstprātīgu un falšu labdarības atbalstītāju. 2017. gadā viņa teikusi, ka plāno uzrakstīt grāmatu par māsu-izlecēju un viņas meliem. Uz to brīdi viņas nebija komunicējušas vairāk kā desmit gadus.

Uzzinot, ka Megana ir stāvoklī, Samanta izrādījusi prieku un vēlmi aizmirst nesaskaņas, tomēr ieraksts Twitter liecina par ko citu.

» Prinča Harija sievas tērpi, apmeklējot Nadī pilsētu un Tongas karalisti

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu