Ko iesākt ar miljardu, karaliskās ģimenes jociņi un transseksuāļa atzīšanās - nedēļas Top 10

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AFP/ScanPix/Depositphotos

Visu interesantāko nedēļas stāstu izlase vienuviet - esam sagatavojuši Apollo brīvdienu lasāmgabalus. Ieskaties - vairāk nekā ziņas!

1. Koferis. Stacija. Krievija.

Foto: Mārtiņš Otto, Viktorija Puškele/TVNET

TVNET žurnālisti turpina ceļojumu pa Transsibīrijas maģistrāli. Baikāla ezers, Sibīrijas ciemats, kur runā latviski, Maskava, cūkas kaušana un jautrie vilciena ceļabiedri - ceļā piedzīvojumu netrūkst! Visus stāstus lasi šeit.

2. Valdība seko, ko tu pērc, ko saki sociālajos tīklos un ar ko draudzējies

Foto: Reuters / Scanpix

Iedomājies - ik minūti valdība sekotu, ko tu pērc, ko saki sociālajos tīklos un ar ko draudzējies. Ķīnā tā jau daļēji ir realitāte - tur tiek izstrādāta Sociālā novērtējuma sistēma. Labiem pilsoņiem paveras gaiša nākotne, bet "nepaklausīgie" tikpat kā nokļūst mājas arestā. Visu rakstu lasi šeit.

3. Trīs lietas, ko darīt, kad laimēti 1,6 miljardi dolāru

Foto: FREDERIC J. BROWN/AFP

Trīs noderīgi padomi, ko darīt ja gadījumā izdodas laimēt pasaules lielāko laimestu - 1,6 miljardus dolāru jeb 1,34 miljardu eiro. Lasi šeit.

4. "Labākās svinības ir gultā!" - Agita un Valērijs Mironovi atklāti par attiecībām, deju un dzīvi

Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Populārie deju skolotāji un tiesneši Agita un Valērijs Mironovi ir partneri ne vien uz deju grīdas, bet arī dzīvē. "Apollo nopratina" interviju skaties šeit.

5. 20 izcili karaliskās ģimenes jociņi

Foto: Reuters/ScanPix

Vinzoru karaliskā ģimene vienmēr ir izcēlusies ar humora izjūtu - smalku, vietām nesaprotamu, citkārt - diezgan dīvainu. Apkopotus 20 interesantākos britu karaliskās ģimenes jociņus apskati šeit.

6. Transseksuāļa dzīve pēc atzīšanās: tādu kā es ir vairāk, nekā var iedomāties

Foto: depositphotos.com

"Tu drīksti rakstīt, ka esmu transseksuālis, jo es tāds esmu." Interviju ar Antru - meiteni, kura piedzima kā zēns - lasi šeit.

7. Makgregora draugs atklāti par konfliktu Bruklinā un Habiba drošsirdību draugu klātbūtnē

Foto: AP/LETA

Apollo turpina rakstu sēriju par UFC un vienu no lielākajiem strīdiem organizācijas pastāvēšanas vēsturē - īrs Konors Makgregors pret krievu Habibu Nurmagomedovu. Rakstu lasi šeit.

8. NBA zvaigznes, kuras iztērējušas miljonus un bankrotējušas

Foto: AP/LETA

Sportisti, kuri pēc karjeras beigām iztērē visu savu naudu un bankrotē nav nekas jauns. Taču šokējoši tas, kā viņi šo naudu savas karjeras laikā ir tērējuši. Lasi rakstu šeit.

9. Vai suns saprot, ko tu tam saki? Atbild zinātnieki

Foto: SWNS/ScanPix

Vai suņi vēro žestus, lai saprastu, ko cilvēks ir domājis ar attiecīgo vārdu? Vai, izdzirdot, piemēram, vārdu "cepums", tie savā prātā vizualizē šo kārumu vai iztēlojas tā garšu? To noskaidrojuši zinātnieki, izpētot suņu smadzeņu aktivitāti, kad tie izdzird kādu sev zināmu vai nezināmu vārdu. Rakstu lasi šeit.

10. Gribu jaunas krūtis! Patiesi stāsti par gulšanos zem skalpeļa

Foto: depositphotos.com

18+

Viena no mūsdienu aktuālākajām tēmām, kuru interesē gandrīz katru sievieti, ir krūšu plastika. Pieredzes stāstus no sievietēm, kuras ir veikušas krūšu plastikas operācijas, un no vīriešiem, kuri ir bijuši līdzās lasi šeit.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu