Mourinju uztraukts, ka komandu pametīs tās pamatvārtsargs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Žuzē Mourinju
Žuzē Mourinju Foto: EPA/LETA

Titulētā Anglijas premjerlīgas futbola kluba Mančestras "United" galvenais treneris Žuzē Mourinju ir nobažījies par spāņu vārtsarga Davida de Heas aiziešanu no komandas.

Pašlaik 27 gadus vecais de Hea tiek uzskatīts par vienu no labākajiem vārtsargiem pasaulē, bet viņa šī brīža līgums noslēgsies jau pēc šīs sezonas. Vēl 2015.gadā viņš bija tuvu pārejai uz Spānijas grandu Madrides "Real", tomēr darījums pēdējā brīdī nojuka, bet spēlētājs pēc tam pagarināja kontraktu ar Mančestras klubu.

Šobrīd došanās uz "Real" gan vairs nešķiet tik reāla, bet pēdējā laikā viņš ticis saistīts ar pāreju uz Itālijas grandu Turīnas "Juventus".

"Neesmu pārliecināts par de Heas palikšanu Mančestrā, taču tai pat laikā es neesmu noraizējies. Nespēju atrast īstos vārdus, lai noformulētu savu domu," piektdien sacīja Mourinju. "Redzēsim, kas notiks. Tikai klubs, futbolists un viņa pārstāvji var atbildēt uz šādiem jautājumiem."

Mančestras vienība pie Anglijas premjerlīgas titula nav tikusi kopš 2013.gada, kad savu trenera karjeru noslēdza leģendārais Alekss Fergusons. Tikmēr šo sezonu komanda uzsākusi nepārliecinoši, un jau bijušas spēcīgas runas, ka Mourinju varētu tikt atlaists.

Mourinju uzsvēra, ka de Hea ir jāpārliecina palikt, ka vienība vēlas iesaistīties cīņā par tituliem.

"Ikviens zina, cik labs vārtsargs ir de Hea un cik nozīmīgs viņš ir šim klubam. Ja komanda vēlas būt labāka par to, kāda tā ir tagad, būtu ļoti svarīgi noturēt Davidu," uzsvēra Mourinju.

De Hea Mančestrā spēlē jau kopš 2011.gada, kad pārcēlās no Madrides "Atletico".

Mančestras "United" ar 14 punktiem deviņās spēlēs premjerlīgā pašlaik ieņem tikai desmito vietu, kamēr UEFA Čempionu līgā tā ar četriem punktiem trīs mačos ir otrā H grupā, atpaliekot vien no deviņus punktus ieguvušās "Juventus".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu